remember...never say never! :)

4:e juni 2011.

tiden går fort och nu har jag inte skrivit på ett tag. men mycket har hänt! jag har t.ex. varit i Paris! HELT UNDERBAR STAD! vill jätte gärna tillbaka dit NU! allt var så grönt (eftersom det var början av april hade det inte börjat blomma något här i sverige) och vädret var jätte bra! jag var uppe längst upp i "eiffeltornet" jag såg "Mona Lisa" jag var inne på "Notre damme" och massa andra ställen.
en sak slog mig när jag var där.. nästan alla var jätte trevliga. så fort man kom in i en affär hälsade alltid exediten "bonjour!" jätte glatt och om man handlade något sa dom alltid "bon journé!(som vi i sverige skulle säga "ha en bra dag") visst man säger så här i sverige med men vissa ser man på dom att de inte menar det, i paris lös det liksom om dom av glädje! det är så man vill ha det! :)

haft dansuppvisning oxå, den gick ju lite sämre, hehe, dansade i sex danser och allt blev bara krångligt igen så jag säger det.. "Aldrig igen!" men nu har man ju provat :)

det känns som att det är söndag idag, tänkte att det var big brother final och gossip girl och massa så jag tänkte att jag skulle stanna hemma från hultsfred men sedan insåg jag att det inte alls var söndag och nu har jag lite tråkigt, men man får göra det bästa av situationen :)
kolla på O.C!
förut kollade jag på "never say never" och måste erskänna att det kom en tår eller två. han är ju jätte bra, jag hoppas verkligen han kommer till sverige!

på tisdag ska vi ha spexfoto,(något man har längtat efter sedan man började skolan) på onsdag ska jag klippa och slinga håret och på torsdag åker annie och jag till stockholm och kollar på Bryan Adams! :)

WOHOO!

ha de' Gött! :*

RSS 2.0