Du är så mycket mer än vad mina drömmar kunde föreställa!

B; bilder av Elin, Svensexa och gokart med familjen.

Farande hit och farande dit. Smärtor i bröstkorgen som aldrig tycks försvinna men trip till akuten gjorde ändå ingen nytta och jag missade min och andra klassers nollningsfest, fast jag har en snäll vän som åkte dit en sväng med mig iallafall. Fick se massa roliga och "aspackade" människor och speciellt en vän som försökte hångla upp min kind...

Spenderade natten till fredan hos min underbara vän Elin. 
Resten av helgen har saker varit underbara med mitt hjärta. Men fick avbryta vår myshelg med lite gokart och svensexa för farbror.

6 dagar kvar, sedan är även jag 17 år! 


/mJ
 

Snurra min jord igen, för allt vi drömde en gång

 

B; instagram

finner inga ord.

/m

Through the sorrow, Through the fights. Don't you worry 'cause everything's gonna be alright


B; Livet som mediaelev! 

Dagarna bara går och veckorna springer iväg som aldrig förr, det känns som att så fort jag äntligen har kommit från skolan på fredan sitter jag dirrekt där igen fredan därpå och väntar på att klockan ska slå över till kvart i fyra. Alla andra skoldagar försvinner i tomma intet. Har äntligen släppt de tråkiga ämnerna, de flesta iallafall, och bytt ut dom mot bland annat photoshop och foto-kurser.
En lördag med tankarna farandes åt alla möjliga håll, vakna med mitt hjärta och bara fick höra hans hjärtslag. sedan har jag gjort allt möjligt från att försöka tvätta och plockat plommon. Ikväll blir det bara mys framför tv:n och imorn åker jag med ronny, hans mamma och systrar till Linköping. Tror nog jag behöver komma bort ett tag.
Livet är inte lätt men det går och jag tar dagarna som dom går. Ett fel närmare rätt. 

//we can make it through anything, Cause everything's gonna be alright

/mJ



You feel so tired but you can't sleep


B; En paj och annat lustigt.

En upp-och-ner dag, så som många andra dagar, men med ett glatt leende tar jag mig igenom det.
Saknaden är så enorm nu, vill bara hålla dom i min famn och aldrig tappa taget igen.
Nog om det dåliga, Michaela ska äntligen på handlerdarkurs med sin far imorn, alltså kommer det bli en väldigt långsam torsdag, det ända plusset, jag har sovmorgon till tolv.
Smider även stora planer inför helgen, det kan nog bli ganska bra...

/tears stream down your face, when you loose something you cannot replace.

/mJ

what they once wrote for us


B; Ett äkta leende efter så många falska.

Efter att blivit sparkad när jag luggit ner har jag äntligen börjat ta mig upp och vänt dom ryggen. 
Försöker vara stark, vilket jag inte alltid lyckas med, men det är något jag lär mig med tiden. 
What doesn't kill you makes you stronger heter det ju!
Lämnade staden jag bott i i hela mitt liv, och flyttade till Djursdala, det bästa för alla just nu, men snart kommer jag tillbaka! Bussar hit och bussar dit gör mig galen.
Börjar sakta känna mig som mig själv igen, den personen som alltid är glad och positiv. Börjar känna att jag kan lägga ner mer tid på mina nära och kära som betyder allt för mig.
Det börjar återgå till det normala, som inte alls kommer vara som förr.

//Sena kvällar med telefonsamtal eller sms. Har jag riktigt tur ligger jag i hans famn. Lyssnar på hjärtslagen och viskar "jag älskar dig", kollar i hans ögon och tänker lycka.
Snart har han kallats min i fem månader och jag blir bara mer och mer kär för var dag som går!

17/08/2012;
Jag vill inget annat än att vara med dig hela livet ut, Jag älskar dig så sjukt mycket Michaela!
det spelar ingen roll vad folk säger eller gör, jag kommer alltid älska dig som jag gör idag. du är den vackraste personen, du 
gör mig hel, den som gjort mig till den jag är idag. Du kommer alltid vara min ängel. du är den som sprider ljus i de mörkaste stunderna.



Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor...


- kärlek! 

Dagarna går och jag lämnar saker efter mig som jag egentligen kanske inte skulle, känner att någonstans vänder jag två små människor ryggen till. men hoppet om att dom ska förstå mit val när dom blir större är stort. För det sista jag gör är att lämna dom, för dom betyder precis allt för mig jag kommer alltid ta min roll som storasyster på högsta nivå. Jag älskar er mest mina små busfrön! 
samtidigt; Kärleken bara sprudlar och jag blir mer & mer kär för var dag som går, tänk att bilden är tagen för snart fem månader sedan. tiden går så fort och jag älskar dig så otroligt myket!
Vi måste ta vara på livets alla bra stunder innan de dystra kommer tillbaka. 

;Och färglös som en tår blir jag utan dina andetag...

/mJ




Everywhere I'm looking now I'm surrounded by your embrace

 
Idag är en sådan dag jag bara velat förklara för hela världen hur EN ända person får mig att må så himla bra, och han har gjort det i snart fem månader.
Hur han alltid kan muntra upp mig när jag eller andra dragit in mig i de mörkaste hörn. 
Hur denna person med så många egenskaper, som många inte ser, fått mig att känna som den ända tjejen i världen. När vi bara ligger jämte varann och pratar om framtiden, när vi har våra middagar tillsammans, när vi bara går och håller varann i hand och när du kollar in i mina ögon och säger att du älskar mig, föralltid! 

Alla har vi bra och dåliga sidor, men huvudsaken är att allt går alltid att lösa. Vi vet vad vi vill och har nog de senaste månaderna alltid vetat det! Jag älskar dig för den du är, ingen annan.
Efter att ha haft så många motgångar innan har vi gått in i den delen av livet då allt det där bara försvann. Då det inte uppstår komplicerade bråk eller osäkerheter. Då vi vet att det bara är jag och du och ingen annan
Aldrig har jag älskat någon så mycket som jag älskar dig! 
Du är den ända för mig hjärtat och jag hoppas du förstår det, tro aldrig att jag strävar efter bättre, för det finns det inte! 

# You're everything i need and more, it's written all over your face...

Forever and
 Always! ♥

/mJ





Du är den som får mig minnas det hjärtat en gång glömde i sorgen och missnöjdhetens mörka hörn.

Men du fick mig att komma ihåg allt det där jag en gång drömde och trodde på

B; Johanna Carlsson

Dagarna bara går och går, jag hinner aldrig stanna upp för att titta till och ta vara på alla de bra stunder jag får. För så fort som jag börjar göra det är dom slut och livet går vidare. 

Lyckan genom sorgen; Allt är bakvänt. Folk som vänder ryggen, mitt egna kött och blod. Försöker, men inget svar. Ett rum som töms och ett annat som fylls. Packar ner hela mitt liv, allt det som betyder och en gång gjorde mig lycklig.
Tårar för seperationer, tårar för orolighet, tårar för det som inte blir bra. När ska dessa vattendroppar från hjärtat ta slut? Jag behöver dom inte längre, jag har allt egentligen det jag behöver, men det fattas ändå något stort...de som står mig närmast och alltid välkomnat mig med öppna armar.
Det tog många år för mig att äntligen bli fri men det har slitit mig itu!

/mJ





När folk vänder ryggen smälter allt samman, till den oändliga saknaden, från den tar jag mig upp och skapar nya drömmar och hopp
En ny framtid

 blitt sparkad på några gånger....



...som en del måste bli, för att fatta vad som betyder något och  vilka som går att lita på  

/mJ

RSS 2.0