i hela mitt liv har försökt att tänka själv men jag kommer inte längre utan din hjälp!

B; Julklappar och en lycklig människa

En riktigt fin jul med mina nära och kära, massa fina paket och MASSA godis och julmust! 
Hade även en riktigt mysig julaftonskväll med mitt hjärta.
Fick nog den finaste presenten av min kära vän Johanna! (då menar jag även diskborsten johanna, haha!) 

/Jag är tyst om det, men rädslan stod mig upp i öronen. Jag vet vem du är, men för några minuter förlorade vi oss. Rädslan för dig var inte störst, rädslan var störst för vad som kunde hända. Men jag hoppas att människor lär sig att inte leka med ödet och absolut ska kunna ta sina konsekvenser för att de leker med sitt öde och med andra människor. Respekt kallas det, jag önskar att denna person som förstörde så mycket kan förstå det. Han försökte locka ut det värsta ur dig genom att utmana gränserna. 

//Jag älskar dig så otroligt mycket! Att bara få somna i din famn är det bästa jag vet. Att få känna mig älskad av den personen som alltid vart the one för mig! Vi klarar allt tillsammans, genom allt! Jag känner mig alltid så trygg med dig, du skyddar mig genom allt ont och alla onda människor! 
Jag hoppas på föralltid, vad vore livet annars utan "vi"? 

/mJ

Året var 2012...

Del 2. 

maj: Då jag lärde mig hur det kändes att ha någon att älska. Käkade mjukglass en sen kväll med Mikaela, hade en dansshow med dansprofilarna och kullturskolan. Kollade på alla superfina treor som gick balen och tänkte att om två år är det min tur! 

juni: Jag kunde äntligen pusta ut och lägga ettan bakom mig. Såg på när alla 93or tog studenten och när Ronny bara drack mer och mer, och hur han vädigt lustigt inte däckade. En studentkväll jag bitvis sent kommer glömma! Tycker iallafall att jag hade en trevlig natt på torget med fiskmannen Stefan och Simon!
Mellan alla lyckliga stunder förlorade även många i våra områden en älskad vän. Men det man kan göra då är att finnas för de som verkligen behöver det! 

Juli: sommarjobben började ta fart på riktigt och jag körde dubbelpass, på dagen i en varm glasskiosk och på natten en dansföreställning ute i sommarenatten. Vandrade hem efter en lyckad föreställning och oftast med sällskap! Köpte våran nyblivna familjemedlem, katten Gunvald, som är mer en minihund än en katt! 

Augusti: Åkte till Stenlille, Danmark för första gången. Trivdes väldigt bra och på hemresan kollade vi på folkrace  en skollhet dag. Fick finbesök av Elin en sista gång innan hon flyttade, hade även dop för min bror då jag blev gudförälder. Kände att när sommaren sakta började bli till höst skulle skolan börja igen...

/mJ

Året var 2012...

 Del 1.
Januari: Gick runt på nyårsnatten och försvann i mig själv, kände att 2012 skulle bli grymmare än grymmast. Stod där på torget med de underbaraste vännerna man vet och räknade ner, bort från 2011 och fram till 2012. Träffade och höll om den jag trodde skulle vara den rätta men jag hade så fel och tur det! Fick även en återträff med Melody club! 

februari: Gjorde partyhattar med Elin, träffade min gamla klassisar från AL, fick äntligen ta bort min tandställning, dansade och sjöng till de underbara killarna i Björnstammen... Den kvällen man kunde testa hur det var att vara ung och dum. 

mars: Snön smälte, fick en liten underbart söt lillebror, fick fransmän på besök, åkte till Stockholm och balettakademien och bara hade det bra, Johanna och jag tog även en tidig morgonpromenix mitt i centrum. 
En helt vanlig dag i skolan pep det till i min telefon, det var början på något jag aldrig trodde skulle hända, början på en nystart, en nystart med han som jag en gång kände så bra. 

april: Månaden då allt gick så sjukt snabbt. Det var då som jag föll tillbaka till min första stora kärlek. Då jag riktigt kände att "gammal kärlek rostar aldrig" stämde riktigt bra! Kommer aldrig glömma alla de underbara sakerna du sa mig, när du tog min hand i korridåren och visade alla att det var du och jag, när du sa att du ville att det skulle vara du och jag! 
Tog även hål i örat med min vän Mikaela. 
Hade återträff med Frankrike och Paris, det som var välbehövligt och underbart! 

/mJ

det gör så ont att nått så nära kan vara så långt bort!

B; åtta månader ♥ 17/12

Lyssnar på Mumford and sons, blir genast lite gladare. 
För nu är det hopplöst. Imorn blir det en stressdag, men med lite hjälp av Johanna kommer det nog gå! 
Bara en skoldag kvar!!!

/mJ

Now I'll be bold, as well as strong and use my head alongside my heart

B; Google

Sover mig genom eftermiddagarna, vill att det ska bli nästa dag.  
En ända är min lycka resten är alldeles för långt bort, ser den/dom inte längre. 
Jobbar mot något som finns månader bort, men som kommer hända! 
Sitter och kollar resor, vill åka långt, långt bort. frågan är bara vart...

Trots allting som har förändrats finns du alltid kvar!

Jag gav aldrig upp dig när du försvann!

B; instagram

Dragit på mig en förskyldning som slår de flesta jag har haft innan.
Så de blev inget Göteborg för min del i helgen...
Om jag frisknat till lite till imorn åker jag nog/förhoppnigsvis på bröllopsfest med familjen och älsklingen! 

/såra dig är det sista jag vill göra. Att gå den sista utvägen kommer såra oss båda så otroligt mycket. Så den försvann och kommer adrig mer finnas! 
Du är föralltid! 

För jag minns mitt rum i ditt hjärta!


B; Det förflutna.

Dagarna bara går, och julen närmar sig med stora kliv. Tänker på alla bra stunder 2012 haft men även de dåliga. Funnit många underbara människor men oxå förlorat människor som jag saknar så otroligt, men aldrig får chansen att krama om igen.
Imorn gifter sig min farbror (2012-12-12) & jag blev förfrågad att fota dom, antog utmaningen och ser fram emot att vara en av få att få se dom bli "man och hustru".
Eftersom att datumet är lite speciellt kommer dom vara med i radion imorn oxå!

/mJ

 

SKA DU MED OCH FLYAAAAA?!!!


B; Dansuppvisning 9/12

Coola brudar som skakade på hela kroppen, små söta smurfar, galningar som dansar till Panda Da Panda och flickor som "hugger i sten" och många många fler. Årets dansuppvisning levererade till max med mängder av dansare och en smockad publik. Allt gick superbra och som ledare var jag superstolt över mina dansiga tjejer!
Och äntligen fick vi visa upp ledardansen med höstens tema, "snövit", som helt klart är i mina topp tre ledardanser! 

I know what i love to do! 

/mJ


Här kommer natten kall och underbart lång, här kommer mörkret.


B; Jul!

Bjuder på lunch med den bästa människan på denna jord, han som alltid förstår mig, min bästa vän, min andra hälft, han som kallas min! Köpte även en tröja till mig själv så jag slipper ta Ronnys hela tiden. Åkte buss för första gången efter snökaoset, som fortfarande finns. Hade en mysig trerätters med nästan hela familjen. 
Och så kom tiden då jag släppte allt men egentligen behöver göra matteläxa som ligger och skräpar. 
Jo men visst, med lite godsaker så går allt! 
Nya tag har tagits nu när det förövrigt är 300 dagar kvar tills jag fyler 18! 

/mJ
 

The dreams I dream the song I sing for you they're coming from my heart


B; 

Det är när man lägger sig ner för att få mer energi man istället inte orkar gå upp resten av dagen. Allt säger ifrån men jag vill/vågar/kan inte lyssna. Bryts till något mindre än det jag varit och ser bara fel i allt, inget känns positivt längre (förutom att det är jullov snart så jag kan återgå till mig själv och vara en bra vän, familjemedlem och flickvän igen, inte den tysta som gömmer sig) 
Vill vara så mycket, vill vara den jag var i somras, jag vill klara mer, vill vill vill!!!
Trots all denna värk och orkeslösheten kommer de stunder då jag känner mig så otroligt lycklig =

Som tur är har jag all hjälp jag behöver och jag vet att jag inte är ensam, jag klarar det med er hjälp. 
Jag är så himla lycklig att jag har världens bästa familj, vänner och pojkvän. Vet inte hur jag ska kunna tacka er, men jag älskar er! 

+ Har bestämt mig för att skippa maskinen och ha en hemmakväll med vännen min på lördag! Vi har ju dansuppvisning i helgen oxå, och jag kan inte vara mer stolt över johannas och mina danstjejer! 

/tomheten

Just because it burns doesn't mean you're gonna die, You gotta get up and try!

 

B; instagram

En vecka har ytterligare gått, men denna vecka har varit lite speciell. En av anledningarna eftersom man har fått sätta upp julsaker och börjat baka. Jag har även handlat klart nästan alla julklappar, och tog en trip till Ullared mitt i allt, det kom även nior på besök också. Helgen har varit lite som den har varit. Även hjälpt (med den lilla kraft jag har) Carola och Alex lite att flytta.
 
//All denna tid av diskussioner, tårar och en psykisk kraft som inte längre finns kvar får mig att falla för några minuter. De flesta gånger tar någon emot mig men jag drömmer om att klara mig själv. Att om några år kunna känna att "fan jag klarade det tillslut!", men jag vet att man inte alltid är starkast själv.
Därför behöver jag dig, inte den situationen som uppstår titt som tätt mellan oss.
Det skulle och ska ju vara du och jag föralltid som du sa och fortfarande säger. Jag älskar dig!


/mJ

RSS 2.0