‡ När det uppstår tvister och hjärtat brister... ‡

 

B; Bilder från 2012-01-21.

Det var så jag någon gång ville känna, det jag skrev med magneterna, det jag inte visste var att jag skulle få känna så efter bara tre månader. Du får mig att smälta älskling, du är perfekt, och den lyckan du ger mig gör mig bara ännu mer kär! 

 ...när känslorna för allt bara svajar och man saknar någon så otroligt mycket 



Kvällar utav lycka, kärlek och mängder av tårar!

B; En bild säger mer än tusen ord! 

Lyckan genom sorgen!


 
Storasysters solstråle har blivit hela tio månader det är otroligt vad tiden går!  
samtidigt har jag kvalitetstid med hjärtat mitt och bara inser att tiden går fort även där och det känns som att vi varit tillsammans i en evighet (på ett positivt sätt)  
Världens bästa pappa kom med beskedet att han förlängt min garanti på kameran så jag äntligen kan få ett nytt objektiv! 
Mannagrynsgröt och egengjord varm choklad måste vara det bäste och dessutom det ända som jag inte reagerar så starkt på för tillfället, men på tisdag ska jag till läkarn igen och se vad de säger... 
men eftersom det är Vimmerby så har jag inte jättehöga förhoppningar.

/Glada besked kommer men även de dåliga, som då oftast trycker bort de dåliga. Fundera på vad JAG vill är inte det lättaste. Vill bara allas bästa i grunden. Trots att många påpekar att jag måste göra som känns bäst för mig.
Det kanske är dags att tänka om...

Föralltid & alltid; vad vore jag utan dina andetag?!


B; 9 månader av lyckan med kärleken

Min klippa;
Älskar din axel att gråta på, din famn att sova i, dina armar som kramar om mig, dina pussar som säger att du älskar mig, ditt skratt som får mig att bli lycklig, din själ som jag tar med mig vart jag än går. Jag älskar dig, och ingen annan Ronny Stjernström!

//ibland blir jag på gulligullhumör som det kanske märks men åh vad tiden går fort!//

Those three words i said too much but not enough;


B; mina senaste veckor som kameralös och får nöja mig med pixliga mobilbilder.
 
Städade ut julen, möblerade om med mina små prylar, det gick en dag och jag bytte plats på allt igen, och igen, och igen...

Har luggit och kollat på One tree hill de senaste dagarna, sover lite och kollar lite till. När det är som sorligast och jag tjuter som en liten flicka ringer Simon och tycker att jag är helt störd som gråter till detta som bara är påhittat.
Anledningen till att jag inte kollat innan är för att jag såg hur dåligt alla mådde när de hade sett avsnitten, och det är många säsonger. Men jag som försöker vara en snäll flickvän köpte säsong ett till min One tree hill - älskande pojkvän. Och där började jag kolla...nu är jag fast och helt förälskad. 
Så nu ska jag göra det jag gjort i de senaste 81 timmarna, titta på ännu ett avsnitt för att försöka glömma bort att jag är sjuk och saknar alla där ute. 

//Det blir bättre; och det har det blivit.

Det fanns inget som kunde röra oss, välkommen 2013!

B; Bildbrist när kameran inte är i funktion...

Tänker tillbaka lite på "förra året" (nu när man äntligen kan säga det), Mellan all sorg och saknad fick jag umgås med mina underbara vänner, min älskade pojkvän som är mer än bara det och mina familjer! 
Jag har fått många fina och härliga minnen, gjort val som jag både är nöjd med och som jag ångar. Men vem gör inte några snesteg här i livet, det ända jag kan göra är att lära mig av dom. 
"När inga sorger finns kvar, vad blir vi då lyckligare av?!"

2013 har nu blivit början i resten av mitt liv;
Då jag blir 18 år, skaffar mig körkort, äntligen kan hänga med Ronny(och såklart mina vänner) till pumpen & leva rövare. Men det är ett tag kvar, innan dess tänker jag ändå köra på (ska iallafall börja övningköra snart). Leva livet med mina vänner, inte ångra något men lära mig av mina misstag! 
Gå vilsen i sommarenätterna och hitta tillbaka till min älskades famn.
Att fylla arton känns lite skrämmande men jag börjar göra mig redo redan nu! 

Nya favoriten: 
Verklighet, Det här som blev vår verklighet
Allt det här var oplanerat, Oddsen är emot oss nu.


Året var 2012...

del 3.

september: Skolan började på riktigt och det var i stort sätt det ända jag sysslade med, skolan. Kommer inte riktigt ihåg men det var där allt började gå utför. Min kära farbror gifte sig också och hade svensexa när hela familjeskaran körde go kart. 


Oktober: Månaden då jag fyllde 17, då jag skulle ha kollat på älskade Norlie & Kkv men åkte istället hem med min älskade pojkvän som tog i lite för mycket i dimman, då jag hade varit tillsammans med Ronny i sex månader och då jag saknade någon. Tog även tåget ner till Danmark helt själv och kände mig lite extra stolt!


November: Bara levde efter en vecka i Danmark med den bästa! Sedan var det tillbaka till verkligheten som gällde...


december: Ett stressigt men ändå helt okej avslut på året som gått. Många tankar på mina val jag gjort och på allt bra som hänt. En härlig julafton med massa fina presenter och härliga familjerna! 
Mellandagarna har jag bara luggit och samlat kraft, intte orkat så mycket när kroppen inte orkar. 

Nyårsfaton:
var en härlig kväll med nästan alla de bästa, innan tolvslaaget var det vi som stod där, jag tittade in i hans ögon och tänkte på allt vi har gått igenom tillsammans 2012, tänkte och hoppades till tusen att detta inte var den första och sista nyår vi fick fira tillsammans.
Klockan 00:00 när alla skrek och smällde raketer stod vi där, och jag fick den perfekta nyårskyssen någonsin! 2013 kan nu börja! 

/mJ

RSS 2.0