Sommar 2014

 
 
Jag är tillbaka!  
...och denna gång som nygräddad student. Började min sommar med att stå i första sektionen på Håkans historiska spelning på Ullevi, hade en galen studentdag/natt och drog senare vidare med min älskling till Danmark där jag hade en otroligt bra vecka (trots att jag inte fick fira midsommar för "Danskar firar inte det, så då ska vi heller inte det" enligt Ronny). Sen var det det dags för min sommar på ICA Kvantum. Kan nog faktiskt säga att det har varit mitt bästa sommarjobb. Älskar mina kompanjoner & jag har lärt mig så otroligt mycket.
Sommaren har bjudit på lite allt möjligt. Otroligt mycket sol, mycket jobb, dagar & kvällar med vänner, kärlek, vistelse på semesterracet, mycket pussar och kramar, grillning, roadtrips till Viken, kolmården, mycket Wienernröd och nu när är sommaren är över är det fullt med "hejdå'n" hela tiden, 
Ja trots mycket jobb kan jag säga att denna sommar kommer på andra plats (efter 2010). 

Hösten 2014 da? Ja ni. Än så länge är det jobb, bröllop och lite resor ner till hjärtat mitt och till mina pluggande vänner som står på schemat. Drömmar finns om mer. Målen ska nås men just nu kan det bli lite hur som. 
Får väll komma tillbaka om några månader igen, när jag har facit i hand.



Trots allt bra som varit under sommaren har vi och även jag förlorat två fina vänner. 
Underbara Felicia som så tappert kämpade för sin cancer & visade mig att hoppet finns, det är det sista som lämnar människan. Men trots hoppet kan man inte alltid kämpa hur länge som helst, tyvärr. Och hon fick flyga upp till våra andra änglar & äntligen slippa smärtan. Det är så otroligt orättvist och hon var inte den som förtjänade det. Sänder mina styrkekramar till familjen och speciellt till hennes lillasyster som jag känt sen så många år tillbaka. En otroligt stark tjej, lik sin storasyster som alltid kommer vara med henne och resten av familjen. 

Och Wille, som kämpade med, mot och för livet. Även han en otroligt snäll och glad kille som inte förtjänade något ont. Önskar att du hade kunnat säga något, till någon. För att hitta tillbaka. Men jag hoppas att du känner att du har det bättre där du är nu. Att det är lugn och ro. 

Kram på er, fina änglar. Vila nu i frid.
 

RSS 2.0