i love you and i swear that's true, i cannot live without you!


B; foton i all hast under ombyte!

Dansshow med de bästa dansprofilarna i stan! Härligt, trots lite fel här och var är den stora betydelsen att man har kul! imorn kör vi på't igen! 
Och imorn ska jag iväg med mina nya kära sommarjobbs kollegor på en så kallad glassutbildning, trevligt, trevligt! 
Vill även bara skriva att jag älskar min Ronny, han som alltid finns där för mig och är bara bäst, även när han är som jobbigast och drygar så mycket så jag blir sur som en citron. Det finns ingen som du och jag kan inte beskriva hur glad jag är att du är min igen! 

//Here come the tears but like always i let them go
/mJ

I själen din, långt långt in, ekar tonåringens vrål.


B; Några av de bästa människorna i mitt liv!

För var dag som går lär jag mig att man ska vara rädd för det man har, att man ska ta vara på tiden man får. Det kan gå så långt att det blir försent tillslut. Jag vet inte vad jag skulle göra utan alla er. Ni är det finste som finns på denna jord! Jag älskar er av hela mitt hjärta, och speciellt tack till mamma, pappa och Jörgen! 
Utan er kärlek, tröst, stöd & underbara stunder hade jag aldrig klarat detta!

/mJ

Mina händer är starka men mina knän är alldeles för svaga - Hjärtat väljer blint!


B; söndagsbakning och lördagsfrukost på espresso house!

Har haft en helt underbar helg med underbara människor, skulle kunna spola tillbaka hundra gånger om! Måste även berätta att i fredags bröts mitt godislöfte så nu är jag återigen en godisnarkoman! nom nom!
Famlar fortfarande runt i dunkla rum med lycka genom sorgen, och det tänker jag fortsätta göra miljoner gånger om. Återigen spenderades för mycket papperslappar i Linköping på kläder och annat krimskrams som man vill ha men vad gör det när man får med sig saker man är superstolt över? 
En historisk helg på många sätt, bland annat att vår kära Loreen vann esc! Och man kan inte bli annat än glad när mamma nämner att eventuellt åka och kolla nästa år!

//Jag bygger, bygger upp och du river, river ner. Du gör mig så lack du vägrar ge upp!
Du måste flytta på diiiiiiiiiig!

/mJ


Varje liten sak som du gör, varje litet ord som jag hör,
för varje liten kram du ger är det enbart dig jag alltid kommer se.

Det får mig att förstå att en människa som är så, är det finaste jag någonsin kunnat få!

B; första sommarbilden! 

Det ser ljust ut, till och med för en famlare som jag. En sådan som inte tänker, bara gör. 
En sådan som inte visar vad hjärtat säger, bara närmsta ser, märker & hör. Finns och stöttar, tar mig genom allt så jag slipper gå igenom alla dunkla hörn själv. 
Försöker glömma såren som inte läkt & säger "det är bra", vill ha det så. Känner oftast så men viljan kan inte alltid vara starkast. Känslorna bubblar tillbaks. 
Man ska vara glad för det man har, jag känner att jag har allt jag önskar mig. 

Släng med armar hit och släng med benen dit, sträckta fötter och ben. Det ser ut som en dansshow är på G till vår lilla by. En kärlekshistoria man känner igen sig i. En sådan man levt i. En sådan jag lämnar bakom mig efter nästa veckas föreställningar. Lägg 30e & 31a på minnet!

//Lyckan, jag klättrar upp till dig igen!

/mJ


Vad vet du om när hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva


B; väbehövliga ting!

Fortfarande ingen pluggångest fast den borde vara på hög nivå.
Springer fram och tillbaka från kära vän till kära vän. Kramar och ord som; jag älskar dig sägs i öronen, fjärilar som flyger runt och jag vet inte vem jag är i världen, men jag är hundra på att jag är din! 
Almänackan skrivs full med kladd, sommaren väntar på mig några dagar bort & jag är redo att ta emot den med öppna armar, som aldrig förr ska jag älska den så som jag älskar dig! 
Men innan det har vi några skoladagar bakom hörnet, bland annat en onsdag med matte nationellt i 4h, dansshow och massa (menar det verkligen) massa prov. Härliga tider gott folk, härliga tider. 

Allt men ändå inget; har kommit på att det jobbigaste som finns måste vara när människor pratar om en men förstår inte att man hör... Man behöver inte prata om en person när hon/han sitter några meter ifrån. Mig gör det inget, men det är bara ett tips i vardan så du/ni inte hamnar i trubbel för att ha sagt lite för mycket i framtiden.

/mJ

Här kommer lyckan, för hundar som oss!


B; jag är redo för sommaren 2012! 

Varit ute hela dagen och mitt i allt fick jag besök av en efterlängtad Amanda.
Dragit på mig en ännu snyggare bonnbränna, tummen upp! 
Ingen söndagsångest här inte, ne den har jag skjutit upp till imorn! 
Ett ord, två stavelser & fem bokstäver: Lycka!

//Jag går på samma gator tills de vänder, Den här stunden e i resten av mitt liv.
/mJ

En såndär kväll då vi behöver någonting som hjälper oss över alla mörka hinder


B; 18/5

Utmattning efter fysiskt arbete hela långa ljusa dagen, hoppades på att bli lite brun, fick istället en illröd bonnbränna. Lärde mig att man ska vara försiktig med vad man önskar sig. 
Gårdagen var densamma men slog ihop alla skolböcker och slängde dom i ett hörn för att hoppas att dom försvinner och träffade min Mikaela istället och bara njöt av att snart är det sommar. En kväll som den behövdes. säger återigen tack för att jag har mina vänner och min älskade Ronny som alltid ställer upp och finns till hands, slänger även in att Håkans härliga toner alltid är en tröst när jag behöver en hjälpande hand!
Det som står på listan över morgondagen är; Jobb, kalas, Älgparken och rusnings-skriva svenska arbete. 

//Vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuven,
undanflykter och självanklagan, jag ser domen i dina ögon.
/mJ

I en nerlagt hamnstad full av misstro och ohållbarhet mötte jag min kärlek,



Fredag och jag gör allt annat än det jag borde göra, springer runt och träffar mina underbara vänner, hoppar runt på mitt rum med Håkan på högsta volym och drömmer om sommarlov, men jag borde sätta mig ner och skriva alla mina arbeten. Klara skolan. Men det jag tänker på är att jag kommer klara det, på ett eller annat sätt!
Har äntligen efter ett helt år träffat min Kelly och tagit en fika och snart ska jag träffa min fin fina Mikaela! 
Jag känner att livet går för bra för att jag ska klaga, men det jag vet just nu är att om himlen finns är jag förlorad!

sist men inte minst; jag funderar på att sjunga på min brors dop, kan någon ge mig lite fina och bra låttips
skulle vara så tacksam över lite hjälp.
/mJ

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din!


B; Lillebror knackade på min ruta och gömde sig, slutade med att det sa klirr efter ett par gånger

I flera år har jag sett människor skriva på sin facebook; "Åhh en månad med älskling" eller "1 år med älsklingen, älskar dig!" och varje gång har jag tänkt, tänk om jag också hade någon. Tänk om jag också hade någon jag kunde dela mitt lv med. Men även jag har fått känna kärlek och hur det är att vara kär, iallafall till och från och allt började för två år sen...

För att göra en väldigt lång historia kort; Jag blev vän med en kille som blev som en bästa vän, vi började få känslor för varandra men till och från slutade allt i tårar, varje gång. Vi slutade umgås och allt gick i kras.
Efter det har jag varit rädd för att bli sårad och därför stängt av mig från kärlek men det är något som alla vet väldigt svårt att undvika om man träffar någon man skapar förtroende för iallafall och det har hänt att någon annan fått mig på fall efter jag blivit sårad. Jag kände att livet var tvunget att gå vidare. 
För ca två månader sen började en person ta upp kontakten med mig, som jag inte hade pratat riktigt ordentligt med på ett år. Vi började ses som vänner men den känslan förändrades snabbt till något mer.
Det var den personen som jag blev kär i för första gången för två år sen, Då hade jag aldrig gissat att vi skulle komma såhär långt som vi har gjort, för idag har vi varit tillsammans i en månad.
En månad är inte länge men för mig känns det som en evighet. 
Allt har förändrats sen sist. Du, jag, våran relation. 
Jag har mött många som inte tycker om att det blev du och jag igen men jag har vågat stått upp och förklarat att deras åsikter inte betyder något och att detta är något du och jag ska ta oss igenom, inte dom
för om man ska kalla det äkta kärlek ska man våga stå för hur det är och våga ta chansen. och det är precis det jag har gjort!
Så nu är det min tur att skriva; 

1 månad med älsklingen idag, älskar dig! ♥
/mJ




Kan man få alla de här bitarna på plats till slut när det enda som är säkert är att jag ser dig



B; Frankrike

vilken underbar dag, eller ska man säga så?
Klaga vill jag egentligen inte göra men hela huvuduet bultar och jag vill inget annat än att plocka bort det och byta med någon!
Frågan är bara med vem...Kanske Justin Bieber, fast då blir det ju en ända pannkaka med tjejer efter mig.
Ne jag vet, Kim Vadenhag, även kallad KKV! Då kan jag hoppa omkring på mitt rum och lossas att jag går på deras konserter, eller rättare sagt ÄR en av deras konserter. Sjunga i falsett till alla deras magiska låtar och leva livet! 
Tog mig iallafall upp imorse men knappt det. Nu ligger jag i min säng och planerar hur jag ska göra för att få bort mitt huvud. Det kan bli lite svårt tror jag. och nej jag är inte störd, jag är bara sjuk & har feber
Ikväll får jag iallfall besök av min skrutt, hoppas han har nått gott med sig till mig...

//stäng ute verkligeheten älskling slut ögonen. Hör du melodierna i nattimlen?
Jag är totalt och fullständigt förälskad i er, Kent
/mJ

Svart, vitt & allt däremellan - ett jobbigt beslut att fatta



Hemma ytterligare en dag, idag med smärta i huvudet. Min högsta önskan just nu är att kunna gå ute i den friska luften, kunna andas med båda näsborrarna utan att snörvla, inte hosta och definitivt inte ha ont i hela kroppen... 
Men man kan inte förvänta sig att drömmar slår in på direkten, jag fick vänta i flera år innan en av mina drömmar slog in. Men jag hoppas att det blir bra snart!
År 1 (5/6 + dansanalysen)
Vi vill att ni skriver ihop en reflektion kring det arbete ni har gjort inför Drömmar.
- Ert eget skapande
- Samarbetet i gruppen
- Övriga tankar kring att arbeta med en föreställning inte ha ont i hela kroppen

//hur man än försöker glömmer man inte. Har någon slagit dig hårt en gång innan gör man sig redo för att det inte ska hända igen. Det är inget jag egentligen vill men jag måste
Man skyddar sig för man inte vill hamna på botten igen, man vill kunna leva lycklgt på toppen med någon hand i hand
Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort



Tillslut ett litet meddelande till dig som ringer hem till mig stup i kvarten;
Jag tycker det är trevligt att få samtal, men då vill jag ju gärna att du säger något istället för att lägga på i mitt öra efter 20 sekunder när jag svarat och sagt mitt namn. Nästa gång du ringer kan du iallafall säga något, vadsom...typ, Wazzzuupppp! Det skulle räcka. 
Tack och hej!
/mJ

I think that I might break, lost myself again and I feel unsafe

tre tillfällen under samma dag;

B; med dessa välkomnar jag våren med ett glädjetjut!

Våren är här och snart sommaren, jag vill bara tjuta av glädje att ettan snart är avklarad, då mycket stress som detta år har gett mig har jag nog aldrig varit med om innan. Men tack vare min familj och mina vänner har jag klarat det! tack!
Har gått och blivit genomförkyld så stannade hemma idag, om man ska se det från den ljusa sidan får jag ju mer tid till att plugga och göra klart arbeten...

/mJ

Det vi så länge har väntat på!

B; såhär såg det ut i januari...

B; nu är det maj och blommorna växer! (samma plats)
/mJ



Som en klippa i stormen att luta dig emot och jag sviker aldrig dig

Till min kära vän;

kärlek är svårt, för att ta sig till den måste man möta många motgångar och våga möta nya främmande situationer. Allt kan inte alltid gå som man vill, men man lär sig något av varje situation som man tillslut kan lära sig något av! Alla kommer vi någon gång hitta vår "prince charming", och där vi minst anar det! 
Om killen i fråga får dig att falla men inte är beredd att ta emot dig finns jag här och gör det, jag kommer göra det varje gång tills den rätta gör det på egen hand. Då han är villig att göra allt för dig!
/Din klippa i stormen


I wanna dance with somebody, trallalala


Dansuppvisning idag, den gick lite som den gick, men "mina & Johannas" barn var hur duktiga som helst och jag är en stolt ledare! Efter sommaren kör vi på't igen i hopp om att det inte är så många borta då och att alla har haft turen med att äta rätt tillagad mat.
/mJ

Mellan äkta och falsk, mellan sanning och lögn, vi är idioter

B; min torsdag

En dag med alla sorters känslor och händelser; Lycka, gråt, agression, skratt, kärlek & vänskap. 
Med tiden har jag blåst en bubbla och för varje liten jobbig sak har jag blåst i mer luft i den, idag sprack den, det blev för mycket luft än vad den kunde hantera. Orken försvann. 
Det ska bli skönt med helg iallafall, Åka till pappa, Kinan med Aktiv ungdom, genrep och dansuppvisning & mitt i allt ska jag även träffa några av de bästa människorna i mitt liv!

allt men ändå inget;
jag ska se Kelly i sin balklänning, och där med basta!  
/mJ

Känslorna är som färger, gult är inte fult den gör dig glad men svart får dig att känna all den där rädslan, mörkret.



Denna onsdag har handlat väldigt mycket om rädsla, den där känslan nästan alla går med nära hjärtat;
Rädda för att förlora någon man tycker om, rädda för att inse att man saknar någon och hade det bättre förr, rädda att säga fel saker, rädda för att inse att man har gjort fel val, rädda för framtiden, rädda för att förlora en vän, rädda för att förlora en familjemedlem, rädda för att bli sjuka,
rädda för att misslyckas.
Det finns mycket man är rädd för men man måste stå på sina ben och visa att man är stark och klarar allt, om inte har du mängder med människor runt omkring dig som alltid kommer stötta dig.

Mitt i allt har jag äntligen fått ett sommarjobb; i sommar är jag Vimmerbys glassexpert!

/mJ

En lögn blir lätt en sanning när den kommer inifrån


B; avslutningsklänning.

saknar ord för det som känns, saknar ord till allt
samtal efter samtal med de bästa människorna på denna jord gör mig gladare, får mig att tänka positivt igen, men imorn är en ny dag...

/Det ända som är säkert är att jag ser dig
/mJ

pictures of you, pictures of me hung upon your wall for the world to see


B; balen 5/5

Grillkvällar med vänner, sova med någon bredvid, den varma solen, alla fina blommor, ha någon du tycker väldigt mycket om vid din sida & skratt-stunder är några va de anledningarna till att jag går runt och är lycklig.
Har även fått Mia Törnbloms bok "Du äger" skickad av just Mia själv & själklart blev jag glad till tusen! Tack Sophia för hjälpen! Det är en bok jag tycker alla borde läsa!
Jag pustar ut och tänker att jag har klarat mig hittils så jag klara mig i fortsättningen, & mitt i allt har det varit bal. Härliga dagen med vackra klänningar överallt!

Allt & inget;
Om en vecka har vi haft ännu en dansuppvisning på Aktiv ungdom och som vanligt är jag sååå stolt över tjejerna; kom och kolla vettja!
/mJ

Goodbye my almost lover, goodbye my hopeless dream.

I never want to see you unhappy, i thought you want the same for me



Bortglömda vackra ting;



"
Att våga är att förlora fotfästet en stund, att inte våga är att förlora sig själv"
Även tråkiga religionsböcker kan ha fina texter & citat, det gör pluggandet lite roligare.
/mJ

Det är i en idiotisk värld vi lever i, alltid irra runt på marken utan att veta i vilken smet vi i slutändan kommer falla i


B; några nyinköp från Paris

Behövde inte infinna mig med resten av samhällarna i Göteborg denna underbara soliga dag. Satt hemma och pluggade istället, och när allt detdär var klart träffade jag mina två knasiga och flamsiga pojkar. Imorn är det skola igen efter två veckor, men det blir en kort vecka så nu kör vi! 

//I flera år saknade jag något, kände mig inte alltför hel. Nu har jag insett att jag nästan har haft allt hela tiden. Nu känner jag mig mer hel än någonsin. Tack vare er!
Det är sjukt att vi måste förlora något för att förstå att det verkligen betydde något, att man var lycklig som man hade det bara att man inte vågade inse det.

/mJ

Det känns som att ibland när jag står fast så växer jag, ingenting står över mig

Frankrike; del 5

B; lite bilder från sista dagarna
En jättebra vecka med både upp och nergångar. Hemresan var på sitt sätt ett äventyr även den; fick springa i ösregnet & 18 personer kommer in på en resturang helt genomblöta & fnissiga, gick upp för tidigt morgonen därpå & trodde man skulle få äta frukost, blev utestängd från hotellrummet, en kvinna svimmade på bussen, mitt handbagage pep i kollen men kom förbi iallafall, fick flyga för andra gången i mitt liv. 
En händelserik dag med tankar om att "om några timmar är jag hemma" men vad vore livet utan lite äventyr?

/Jag känner det nu jag står på toppen och tittar ner.
/mJ

RSS 2.0