This is the time of our lifes

 
Haft några oförglömliga dagar i Stenlille. Skratt, tatueringar, fest, myskväll, mat, singstar, grillat, grön natur med massa blommor och boende, i ett stort fint hus, är vad dagarna bland annat har erbjudit. 
Det var dagar jag verkligen behövde. Få ta en paus från allt här borta och bara andas och leva i nuet. För nu mår jag mycket bättre och är redo för de kommande 53 dagarna fram till studenten.

// ♥
 
 
 

If you never try you'll never know

 

Dagarna fortsätter att gå som vinden. 
Har haft en riktigt fin helg som bjöd på mycket bilåkande, en flytt, kärlek, trygghet och skratt. 
Det behövdes eftersom jag är mitt i stressen med skolan. Men som det ser ut nu så kommer det gå. 
Påsklovet är bara tolv dagar bort och då väntar cirka en vecka i Danmark för min del. Det ska bli så skönt att få åka till min bästa och försvinna från Vimmerby en stund. 
Har bestämt mig för vad jag ska göra i höst. Och innan det har jag en sommar med jobb på Kvantum och på torget. Det känns skönt att ha en liten susning om vad som ska hända. 

/Jag tänker inte låta skitsnack och lögner stoppa mig. Jag tänker fortsätta, starkare än förut. 
Nu slutar jag...
//Har sagt/skrivit det så himla många gånger, och nu kommer det igen. Jag är så otroligt glad att jag har mina vänner. Och jag är så glad över att just de är mina vänner, för shit vilka kämpar. Är så stolt över er alla för de olika resor ni har fått gå igenom.

RSS 2.0