-

B; ett år gammal bild! Härliga tider!
 
Besök av nior på media, sjukhusbesök och en tupplur i mitt hjärtas famn. 
Imorn lär bli en händelserik dag, gå upp vid 04:00, fightas med tanter och deras kundvagnar, bara handla handla handla. Ni vet vad jag talar om. Det har blivit dags årets sista trip till de flesta kvinnors drömvaruhus och männens mardröm.

/mJ

den bästa dagen i min kommande framtid!


B; 93:ornas student 
 
Medan det är vinter utanför mitt fönster drömmer jag mig bort när jag kollar på bilder jag tog från årets student och inser att gymnasiet går fort och snart är det min tur. Min tur att stå där på trappan helt överlycklig men ändå helt tårögd (och kanske något onykter)
Det är då det är dags för mig att känna att all stress, blod, svett och tårar och de långa nätterna med plugg i slutändan var värt det, visa vad jag går för, att jag klarar mig, skapa val & ett liv på egen hand utan mamma och pappa.

1,5 år kvar 95:or, Då är det vår tur att skrika "FY FAN VAD VI ÄR BRA!"

/
mJ

Du har väckt upp det jag trott var dött, min hungrande kropp får frid bortom all rum och tid!

 
då är du den finaste jag mött!

B; present av Elin ↔ sommar 2012

Sova i din stora säng, det ända som fattas är just du & då blir den ännu större, inte få ge dig en godnattpuss, inte få ligga i din famn och bara känna din värme, inte få vakna bredvid dig, jag saknar till och med alla dina lustiga meningar du säger i sömnen. Du har blivit den jag inte klarar mig utan, min andra hälft som förstår mig bättre än någon annan! Nu är det inte långt kvar, snart får jag hålla om dig igen!
Vad vore jag utan dina andetag?

Lycka genom sorgen, jag hittar de hål där jag får mitt dagliga intag av lycka.
Just nu är de få och därför tar jag vara på dom så gott jag kan.
Springer fram och tillbaka i en värld jag inte längre känner till, en värld där jag är en liten och rädd flicka som inte vet hur hon ska hitta tillbaka.
2012, låt dina dåliga stunder dö med dig, och 2013 låt mig få behålla det som ändå gjorde mitt 2012 så underbart. 
 
/mJ

Håll om mig som ingen annan kan, är det på riktigt eller drömmer jag all oro som du har!


B; från och med du...

Haft en helt underbar helg med de mest underbara människorna i världen!
En lördag, den 7e månaden av kärlek, lycka och allt som är bra. En lördagkväll som spenderades i Frödinge med monopol, skratt och ännu mer lycka med underbar pojkvän och underbara vänner!
En helg som bara fört med sig bra saker, skratt, kärlek och trygghet. Lycklig, det rätta ordet för mig, det är vad jag är nu!

Nu ligger den här jämte mig, den som kommer göra mitt 2013 liite bättre, en Håkan biljett! 
 
/mJ

Each time you get hurt, I don't want you to change because everyone has hopes, you're human after all

För ett antal år sedan visade min far den här låten för mig och jag föll pladdask. I normala fall brukar jag inte tycka om hans musiksmak, men den gången lyckades han med sitt försök att hitta något vi båda gillade.
Idag var han jätteexalterad och berättade att han hört låten på radion, men med en orkester istället för synth.

Jag tror vi båda blev lika nyförälskade idag. 
 
 
 
Jag älskar dig pappa! 

/mJ

Jag har inga starka armar att bära dig på, jag är inte mycket att titta på


B; påbörjade men ej färdigställda skolarbeten.

Fick i uppgift att göra ett tidningsomslag förra veckan så jag brainstormade genom att vända upp & ner på mitt rum och fota allt jag ägde. Efter över 100 tagna kort valde jag ut ett ända som fick bli en smyckestidning. 
 
Livet är mer eller mindre kaotiskt. Sorg efter saknade Lisa och min älskade familjemedlem, stress för allt jag måste hinna med i skolan, irritation for att jag inte klarade matteprovet samt att jag blivit sjuk, igen. 
Men sen har jag en underbar familj, världens bästa pojkvän och vänner. Då känner jag att det inte är lika jobbigt längre. 

//Något händer som jag inte kan förklara vad, någon som jag inte är kommer fram och den någorlunda tysta men glada personen faller samman i bitar. Kämpar för vad jag tror på, det jag kämpar för. Att få vara mig själv.
 
/mJ

"Du är den ända. Du är den bästa. Som jag har letat. Som jag har väntat. Det är så enkelt, jag vill ha dig"


B; spontanredigerade i alla möjliga former och färger.

Sista bildbomben från Danmark. Hade det väldigt bra må jag säga, lämnade all stress och annat jobbigt i Sverige. Gjorde sånt som gör mig glad. Levde med mitt hjärta som jag alltid kan muppa mig med, vara Michaela i allra högsta grad. Efter en ca sex timmars hemresa i söndags åkte vi raka vägen hem till far som fyllde 39 och gav han världens bästa födelsedagspresent!

I never thought i would be in love like this, when i look at you my mind goes on a trip.
 
/mJ
 
 

Varit vilsen på djupet, jag har famlat i mörker men i dig såg jag ljuset


B; höstlovet när det är som bäst

Trots danskan som jag knappt förstår ett skvatt av har jag det ganska bra i den lilla lilla byn. 
När jag kom till Köpenhamn stod han där på perrongen och väntade på mig, vi åkte och käkade på en resturang och bara njöt av att få träffa varandra igen. Sedan har vi gjort lite allt möjligt.
Gått in till stenlille i kylan i tre dagar i rad nu och handlat, varit på Bilka, tro det eller ej men jag följde med till verkstaden och hjälpte ronny, kollat på mängder av skräckfilmer och massa avsnitt av CSI, ätit god mat och jag har till och med, trots min ledighet, pluggat. Så familjen där hemma kan vara stolta. Inatt kommer Ronnys systrar så vi blir nästan hela syskonskaran här i huset.
Känner för att vara kvar ett tag till innan skolan börjar. 

Jag vet vad jag vill i livet, det är att vara med dig. Du tog mig upp ur mörkret. Du har mitt hjärta föralltid! 

/mJ

RSS 2.0