Hälften av dom som kämpar går under, hälften av de som älskar exploderar.

B; Härligaste kvällen på länge!
 
Efter en hemmkväll i fredags åkte jag till mormor och morfar i lördags och sedan vidare till Metro/rookie där jag hade barpremiär. Kan säga att jag har inte haft en sån bra och sjuk kväll på evigheter!
Drack en Rosa pantern MEDAN jag pratade med Rosa pantern, höhö, träffade mina saknade vänner, dansade med pizza överallt och skrek ropade på Frej. Ja listan för kvällens händelser kan göras lång. Hade det sjukt bra iallafall. 
Allt var bara så himla bra med de underbaraste människorna!

Nu är mitt lov här. Eller lov och lov, ska plugga teori hela veckan. Hej mitt framtida körkort!

Alla har fastnat på perfektionen när sanningen säger att det inte ens finns nån perfektion i vår sjuka, underbara värld.

Våga vara dig själv, som den operfekta människan du är. På det sättet är du perfekt.


B; Bildbrist som vanligt

Jag hinner inte med dagarna, de går alldeles för fort. Nu är äntligen Frizon klar (för min del) och jag kan pusta ut och fortsätta i lugn och ro med mina (förbannade) faser som jag aldrig lyckas klara. Eftersom att dagarna gå fortare och fortare närmar sig även uppkörning och jag blir mer stressad. Så vad jag tänker göra på lovet? Jo plugga teori. 
Men trots hetspluggandet har jag planerat in en och en annan mysstund under veckans gång. 
De veckor som passerat har jag lärt mig väldigt mycket. Saker som fått mig känna som att jag är på botten men även som stärk mig som person. Livets resa är inte rak, det är den krokigaste väg man passerar. Man måste bara lära sig att acceptera det och komma ihåg att det kommer bli bra. 
Förlora aldrig hoppet! 

Några saker jag lärt mig de senaste veckorna som gjort att jag växt mig starkare;
1. Man måste våga säga ifrån. Jag har alltid varit den som aldrig vågat, men även jag börjar bli bättre på det. Man ska inte låta sig tryckas ner för att inte göra andra arga eller sårade. Dina känslor är också viktiga! 
2. En annan sak jag lärt mig är att lögner och rykten alltid går runt, även om man själv talar sanning blir man anklagad för att ljuga. Då säger jag tillslut, strunta i vad alla säger. Du vet själv om du talat sanning så lägg inte nån energi på det. 
3. Jag har lärt mig acceptera att jag inte är perfekt och att det är okej att säga det. Säga att man inte är bra på allt skadar inte. För det finns INGEN som gör allt rätt. 
4. Mina vänner är det bästa som finns!
5. Till slut har jag lärt mig att man aldrig ska ge upp, tro på sig själv, gå sin egen väg, strunta i rykten, lyssna på vad ens hjärta säger och följ det, kämpa för det. Vi lever bara en gång!
 

Everything is gonna be alright.

B; Mina dagar, en del av det iallafall.

Det händer otroligt mycket just nu. 
Bokat uppkörning, gjort min första tatuering, pluggar ihjäl mig, har myskvällar och även en och en annan fest, myser med en av mina tre favoriter, dansar och ja hur mycket annat som helst. 
Alla som sa att trean var lugnare, ni har inte gjort Frizon. OCH då har jag knappt gjort ett jota med den. 
Det känns ganska bra livet, och det har jag mina vänner att tacka för! 
Än är vägen lång men hoppet har inte lämnat mig än. Så det kommer aldrig lämna mig! 


We'll do it all, everything, on our own. We don't need anything or anyone

 
 
 
"Du borde tänka såhär." "Jag tycker du borde göra såhär nu..." "Tänk efter riktigt noga nu innan du gör nått".
Överallt finns de, andras åsikter. 
Det är något man aldrig kommer komma undan ifrån men man kan välja vad man gör med dom.
Jag är mitt uppe i väldigt stora val som väldigt många tror jag bara kastar mig in i utan att tänka efter först. Det dom inte vet är att jag visst tänker efter, varje sekund för att just kunna vara riktigt säker. 
Under den senaste tiden har jag lyssnat lite för mycket på andra än på mitt egna hjärta. Men varför ska jag låta andra bestämma när de inte känner det jag känner eller vet i helhet hur situationen ser ut.
Har bestämt mig för att inte låta mig själv styras mer. Jag kommer alltid lyssna på vad mina vänner säger, använda det som stöd och något att ha i baktanken.
Men slutvalet gör jag. Det är trots allt enbart jag som kommer leva med mina val i framtiden.

∞ Confused about how as well
I just know that these things will never change for us at all
∞ I don't quite know how to say how I feel
Those three words are said too much, They're not enough


There's nothing like us. there's nothing like you and me - together trough the storm.


B; we heart it 
 
Kan inte förstå att vi är inne i oktober när det nyss var skolavslutning. 
Det händer så mycket hela tiden, och vet ni vad, efter alla motgångar de senaste tre månaderna börjar de sluta trycka på. Saker och ting börjar äntligen fixa till sig. Relationer som varit upp och ner det senaste året börjar bli bättre, eftersom jag äntligen fyllt 18 har jag bokat tid för uppkörning, mina vänner bara stöttar mig i allt och finns alltid till hands och jag kommer aldrig kunna tacka dom nog. Ett speciellt tack till min allra bästa vän, vi som firar 11 år av världens bästa vänskap!
Mitt i detta är jag nog mer stressad än vanligt och absolut tröttare, men hade jag varit mitt gamla jag hade jag inte kämpat utan bara gnällt. Men nu är det nya tag, vill inte se tillbaka på mitt liv när jag är gammal och tänka att jag gav upp.
Vill se tillbaka på mitt liv och vara stolt för att jag gav allt och följde MITT hjärta, ingen kan ta det ifrån mig!

/Känslorna bara blossar.
 
 

Jag må jag leva, äntligen 18 år!


B; En jättefin kväll samt världens bästa presenter från världens bästa människor! 
 
Då var jag också 18 år. 
Gårdagen var väldigt härlig, vänner som sjöng och dansade, åt massa gott, nedräkning till tolvslaget, sjukt otroligt fina presenter av mina underbara, när alla hade åkt (förutom de som skulle sova kvar) stängde jag på min älskade Håkan och städade undan allt, klockan 04:39 la jag mig på bäddsoffan och skulle sova. 
Blev väckt vid sju imorse av min far, jennie och Elliot som sjöng så vackert och efter några timmar kom Elin ner med frukost på sängen! Fick senare besök av Blomman som åt frulle med mig och Elli. 
Sedan kom familjen hem och några medlemmar i den tjocka släkten också. 
Avslutade dagen i soffan med pappa och Jennie med toast och Torka aldrig tårar utan handskar.
En väldigt fin födelsedag om ni frågar mig! 

Det allra bästa; Fått massa underbara samtal och meddelanden idag. Älskar verkligen människorna jag har runt omkring mig, även om jag blivit otroligt dålig på att visa det. Uppskattar er verkligen så otroligt mycket, ni anar inte! 

Men mitt bland allt detta underbara så händer det hemska saker. 
Vila nu i frid kära du, mina tankar går till dig och resten av vår familj/släkt ♥

Våra brister gör oss till människor.

B; Mysbilder
 
Mer bussåkande och mer danslektioner med härliga elever. Flera timmars nattsamtal blandat med skratt, minnen, framtiden, tårar och lycka. Hårt arbete till Frizon och ångesten för att kunna göra ett bra jobb står mig upp över öronen. Står längst fram på De vet du samt köper biljett till One Direction när de kommer till Köpenhamn i juni.
Dagarna bara går och stressen tar över mina dagar. 
Men försöker endå ta vara på stunder. Så som jag ska ta vara på den kommande helgen, fyller äntligen 18 på söndag, äntligen är det min tur! Åhh vad jag ska dansa, sjunga och skratta med mina underbara på lördag! 


RSS 2.0