Once upon a time we were on the same side, at the same day, And why'd you have to go, have to go and throw it all


B; Nya converse, mer party och nostalgi med Eva & Adam! 

Tar en dag i taget. 
Andas, och mitt i allt kommer saker och ting tillbaka. Men jag vet att jag överlever det. 
Går på födelsedagsfest för Eve och Sara. Får träffa alla dessa människor som jag lärt känna under 2012.
De som jag lärde känna tack vare en viktig person i mitt liv, kändes konstigt att träffa alla utan han men det var ändå härligt att få se dom igen! 
Går runt i huset som jag vart i så ofta, ser alla minnen svicha förbi och är bara lycklig att jag fick ta del av alla de stunderna! Sedan händer det något...något bra/något dåligt. Det hände bara något. 

Humöret är till största del på topp, men gråten kan komma och skrämma mig i varje hörn. 
Det är något jag absolut inte kan rå för. Efter hur allt har varit så är jag en ända känslobubbla! 
Men jag börjar ta mig ur det nu.. ett steg i taget bara.


/Cause you really hurt me


Det är dags att ta farväl till många sidor hos mig, jag vill väcka de bra som legat och gömt sig.


B; Utgång/förfest med mina underbara ¦ något många bör lära sig!

Lever och lär.
Lär mig stå på egna ben då jag varit så van att bli buren genom alla jobbiga stunder under 2012. 
Lyssnar ännu mer på musik som gör mig glad samt de låtar som får mig att minnas, skriver ner mina tankar och blocket blir fullt, fotar allt och inget, skrattar som aldrig förr och känner mig lycklig, går runt i den värld jag lever i och försöker hålla en god min trots att det ända jag vill är att försvinna och börja om.
Börja om, de två orden gillar jag. 
Vilken galen skärtorsdag 2013 bjöd på. Det var överallt och ingenstans och känslor som bara dunka i takt till musiken. Sitter i ett rum där jag knappt ens sett hälften av människorna tidigare. Men bland alla dessa människor ser jag dom, mina underbara vänner som räddar mig i alla lägen, det gänget jag är så lycklig för att jag har! 

// Försöker kväva saknaden, kväva den med hjälp av andra. Jag vill radera den för gott nu, radera allt det som gör ont! 



"för varje fråga som berör oss två, jag berättar allt men säger egentligen ingenting"

B; En bild säger mer än tusen ord, jag var den ända.

Vet du vilket pris jag fick betala för dig och mig? 
Vilket pris som helst betalar jag igen...


Är det här det bästa livet har dig att ge?


B; Mina senaste dagar! 

Sover i min stora säng, eller försöker sova iallafall. Många tankar och minnen som snurrar omkring. 
Är glad större delen av dagen men sedan kommer gråten som ett slag i magen och jag orkar inte hålla den där goda minen mer. 
Myser hos mina vänner, går en liten promenad i solnedgången, dansar som aldrig innan och sitter hemma, på bussen och i skolan och bara minns. För på alla dessa ställen har jag minnen med dig. De minnerna som jag aldrig kommer radera men lär mig leva med. 
Livet går vidare så småningom, och lika så jag. 

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar.

en bra dag

cha cha bloggen idag har jag bara ätit kakor och druckit kaffe. Imorgon blir det bullbak med mina kattar puss hejjjj!! //Johan Blommis! 

En vacker dag kom du och sa att du ångrade dig,


B; de detaljer som har stor betydelse

Möblerar om ännu mer i mitt rum, rensar och flyttar omkring minnen. 
Så mycket hjärtat vill säga, så mycket som jag vill ska komma tillbaka, så mycket jag vill vara i dina armar. 
Nu skrotar jag det jag vill för tillfället och tänker drömma om det jag önskar...

Fick en inbjudan av mina kära vänner till tacokväll och att få tillbringa en natt på deras soffa! Nice! 
Resten av helgen erbjuder ledardansutbildning. 

/mJ

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣



B; Sjuk och kollar igenom massa bilder som säger något till mitt hjärta.
 

...och jag kommer alltid kämpa för att det ska vara du och jag

 

B; Party, bullbak och Håkans nya låt som är min nya kärlek!!!


Ett helt gäng av mina vänner stormar in i mitt rum och pratar och håller om mig, två andra låter mig sova på deras soffa, en annan ringer och är ledsen för min skull, min familj kommer på kalas och frågar efter dig, min andra vän är så arg och säger att detta är så fel. Det sättet jag blir behandlad på.

Sanningen: Allt har gått så fort. Det är tre veckor sen allt hände. 
Alla pratar omkring mig, spekulerar och tror att dom vet, andra tror att du är otrogen mot mig efter att ha sett en bild på dig och en annan eftersom de fortfarande tror att det är du och jag. För bara tre veckor sedan sa du att jag var den ända, du ville dela resten av ditt liv med mig. Du ville "sätta en ring på mitt finger och visa för alla att jag var den ända". 
Men på en kväll förändrades allt och du bara försvann, din personlighet förändrades och jag har blivit behandlad som skit av dig och din "nya vän". 
Jag är inte värd mycket men iallafall mer än detta, och du säger att du inte alls gjort fel mot mig. 
Jag gör inte alls rätt hela tiden jag heller och jag är otroligt ledsen för det jag har gjort. Men det är bara jag som får skit.
I onsdags pratade vi, och du vet mycket väl om vad vi pratade om. Du vet vad DU sa. 
Vissa människor säger åt mig att bara glömma dig, men hur ska jag bara kunna glömma allt på bara tre veckor, efter tre år av allt vi gått igenom?
Jag försöker andas eftersom jag inte vill ha denna "nya" personen i mitt liv.
Jag vill vara med den personen jag älskar och tyvärr så finns han inte just nu för den personen gav upp och tog den lätta vägen ut. 
Det är sorligt, för jag är otroligt stolt över vad den människan gjort och hur mycket han vuxit i sig själv! Jag har sett dig, älskat dig och närmare hatat dig men du har ändå hittat tillbaka till mig varje gång! Vi har delat så otroligt mycket och jag har förlorat min andra hälft. Jag tänker aldrig glömma dig för såhär var du inte under vår tid, då var du den bästa jag visste. 
Men för din skull hoppas jag att du kan öppna dina ögon och se allt. Jag förstår inte hur du kan leva med allt du lämnar bakom dig, de människor du krossar. Jag vet att dina känslor finns där inom dig. Släpp bara ut dom. 
Jag vill ditt bästa och med det går jag även vidare för med ert beteende drar ni fram de värsta sidorna hos mig som jag inte vill ha kvar. Jag tänker inte låta mig tryckas ner mer av dina omogna drag. Jag är så trött på att vara ledsen nu, jag vill vara lycklig igen. och det tänker jag bli! 
Men när du är klar med "idioterierna" finns jag här för dig, det som vi båda lovat varandra.
Att oavsett vad finnas kvar i varandras liv, tillsammans! 

Vi ses i framtiden hjärtat! 

 

+ + +Jag minns så väl den kvällen, som om det var igår + + + 
Jag saknar mitt underbara hjärta! det är otroligt hur mycket du har hjälpt mig igenom vissa tider så att jag har orkat med allt, det är du som gör så att jag orkar gå upp på morgonen det är du som får mig le det är du som kan orsaka dom skratten jag får ut mig, utan dig hade jag fortfarande varit i den lilla grop jag var i men nu är jag på toppen och jag kan inte bli lyckligare än nu för jag måste vara världens lyckligaste pojke för jag hittade mitt hjärta, och jag kommer alltid kämpa för att det ska vara du och jag. jag vet inte hur jag ska förklara min kärlek till dig men här är nog lite som jag fick upp i huvet när vi pratade :) Jag älskar dig masssor Michaela Johansson ♥



Du vet mycket väl vad du gjort mot mig, den där blicken du ger mig är gammal nu för mig, jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill...


B; målar med vännen min & Mickas 18-årsfest

Gårdagen innehöll så otroligt många känslor. Men jag är så glad att mina vänner alltid finns! 

Att när jag sitter där och tårarna bara rinner håller hon mig i handen & säger att det kommer bli bra, att jag hittar på roliga saker med han och bara skrattar åt våra skämt, när jag kommer in i vok-stugan anfaller alla mig med kramar och jag fick äntligen träffa min saknade, att jag får träffa min andra vän ,och lyssna på "summer of 69", som numera är i stockholm om dagarna, hon som varit med på resan sedan dag ett. Att trots allas frågor och "men nej, ni var ju så perfekta!" höll jag humöret uppe och kände att jag inte ska deppa utan bara ha kul! 
Gick runt med en tejp-bit där det står "singel och sökande" och bara skrattar och pratar med alla, jag var bitvis bara så otroligt lycklig! 


/Men trots lyckan ligger allt där i mina tankar. Enligt otroligt många är det meningen att jag bara ska glömma den bästa tiden i mitt liv. Glömma någon som haft en sån stor del i mitt liv i tre år. Det tar tid. Kan NI acceptera det? Men eftersom jag blir behandlad som skit kommer det nog gå mycket fortare men det tar tid...
Kärleken har förvandlats till förakt. 
Som min vän inatt sa, det jobbigaste är nog tomheten...

Vi skulle älska varandra tills jorden gick under Och du skulle aldrig dö, nej.

 

V; Det bästa på så otroligt länge, jag är nykär! 

Bara en liten gnista
Bara ett ord kan sätta eld på en skog

Jag kan älska dig just som den där elden
Men jag tänker aldrig dö, nej
Det kommer aldrig va över för mig

Jag kan bränna dig som du aldrig bränt dig
Om du leker med mig
Det kommer aldrig va över för mig


/Jadu Håkan, vi ses den 22e april och 8e juni! Kan inte bli lyckligare! 


Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav, nått säger mig att du blir borta en lång lång tid...

 
Varför måste vi såra varandra? 

B; Spenderar mina dagar på mitt rum. Där jag blir påmind om mitt liv från det senaste året. 

Tänker mer än någonsin på min framtid, när den dagen kommer då jag ska gå ut ur de där stora dörrarna och sjunga ut att jag tagit studenten, när den dagen kommer kommer även början på resten av mitt liv. 
- Det är då jag ska följa mina drömmar, det jag börjar planera redan nu, antingen flyttar jag till Götet eller så stannar jag här och pluggar behandlingspedagog. Jag är inte längre sugen på att jobba inom media, jag vill jobba med människor.
Ungdomar som har det jobbigt i hemmet, med kompisar, droger, mobbning och psykiska sjukdomar. Ja allt som tynger dom. Jag har sett så mycket under mitt liv och jag älskar att hjälpa.

Bara ett år kvar sen ska jag hitta min mening i livet! 

Hitta vad jag är ämnad till att göra och hitta mina andra hälft! 

/Jag börjar tro att människor bara kan förändras i det yttre, men tvärr inte i det inre. Det tack vare dina handlingar. 

Hur jag minns mitt rum i ditt hjärta, en gång var det bara mitt eget...


Jag minns inte längre hur det känns, hur det känns att älska någon eller bli älskad trots att det knappt gått två veckor. Jag minns att jag var lycklig, men inte hur själva känslan var.
Jag ser han inte längre framför mig, drömmarna börjar avta.
Efter var dag som går ser jag tillbaka på mina minnen som en bra tid i mitt liv. Den bästa faktiskt.
När EN människa räddade mig från så otroligt mycket, då vi började drömma om ett liv tillsammans.
Jag är lyckligt lottad som fick se så mycket av en människa, lära känna någon på djupet, älska någon på djupet oavsett vad. 
Jag fick den känslan att jag skulle kunna göra vad som helst för han. 

Det som har förändrats nu är, nästan ingenting.
Jag kommer alltid finnas här, vi planerade resten av vårt liv. 
Ska jag då inte kunna hälsa på dig när jag ser dig efter vi bröt våra drömmar? 
Vad hände med "jag ska alltid finnas för dig oavsett om vi är tillsammans eller inte"? 
Jag behöver den delen av dig som var min vän, min stora trygghet i livet. 

Det som har förändrats är min tillit till dig, Efter lögner och svek.
Men jag vill tro det bästa om dig, det har jag alltid gjort. Inget förändrar det. Men vart står vi nu?
Jo, ensamma i natten i varsin ände av staden, den vi en dag skulle fly tillsammans. 
Fly för att leva lyckliga i alla våra dar...



Och vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den, Och vad vet du om när hjärtat kan bränna för kärlek, som aldrig kan dö men inte heller leva

 
B; Frulleplugg, saknad efter en cd som kommer på "vår" dag, en kväll som är den grymmaste på länge! 

Pluggar körtkort redan nu för att jag tvivlar på mig själv, bara längtar till den 17e april då min favoritman släpper ny skiva, umgås med vänner nya som gamla och inser att jag inte är något utan dom, Dansar och skrattar, ser fram emot att se Stiftelsen med mina underbara. Ända tills något slår mig i magen, som en klackspark. Jag trodde jag var redo, redo att fortsätta leva i mitt liv utan att tänka på dig. Men vi har för mycket betydelsefulla minnen. Jag är stark, men ibland faller även den starkaste. Men det är bara att acceptera och ta sig upp igen. 
Jag är påväg...

/Att se någon bli en helt annan människa tar hårt. Hur ska jag kunna acceptera att denna människa förändrats för hon/han mår dåligt. Hur ska jag kunna se den som betyder mest för mig bara förstöra sitt liv för att hon/han ger upp med att kämpa. Att du tror att jag inte ser allt, jag finner inga ord för det. Jag ser  och har sett mer än vad du tror. För jag kan se dig...

"Förlåt mig med" 

När sanningar kommer närmare är mina vänner det bästa jag har. De som alltid finns, stöttar och får mig att skratta!

B; Ibland går det upp & ibland ner, livet är en berg &-dalbana! 

Gör allt för att kunna överleva.
Sena bussturer med tårar som rinner nerför kinderna och ångesten som svämmar över som den största flodvågen världen skådat. Dagliga bussturer med hörlurarna i öronen med låtar av Håkan, Kent och alla de andra som gör mig glad, det som får mig att drömma om framtiden, då allt släppt taget.
Träffar en vän jag saknat så otroligt mycket, och som jag delar mina bästa minnen med enda sedan tre år tillbaka i tiden. Hon som har varit med om hela historien från början och förstår vartenda litet steg, samt att hon sitter och förklarar något hon vet så mycket om, sånt som jag enda in i själen känner på pricken. 
Imorn ska jag glömma & bara ha kul när Stiftelsen äntligen kommer till Metro, då jag ska sjunga ut med mina vänner.
Sjunga de låtar som jag brukade sjunga med dig...

Framtiden med dig var så självklar, nu får jag backa bandet och drömma om.

 
Det finns så mycket att säga men så lite ork och ingen kraft att våga. 
Försöker le, målar minnen på tomma blanka papper, hittar tatueringar jag vill göra med de ord som gör mig stark, när människor säger att vi egentligen är som gjorda för varandra försöker jag bara prata bort det, att vi är sånna som alltid kommer hitta tillbaka till vår kärlek tillsammans, frustrationen är på topp.
Jag är så maktlös. 
Inväntar bara den stunden då jag kan titta tillbaka på denna tid & aldrig mer leva i den.


/People always leave. 

vad ska vi göra med vår tro? vad ska vi göra med vårt hopp? Vad ska vi göra med vår kärlek som blöder?



Vad är det man ska kunna förlåta? 

Är det okej att man pratar skit om någon man står nära, är det okej att klänga på en annan person än den man är tillsammans med och sen försöka bortföklara det och inte berätta vem hon/han var när flickvännen/pojkvännen väl frågar, är det okej att sedan klaga på att ens partner inte litar på han/henne och lägger över all skuld på en, är det okej att gå fram och tillbaka hela tiden som man själv känner för, är det okej att bara vara kall mot någon som försöker hjälpa dig av hela sitt hjärta? 
 
Finns så mycket jag undrar...
Jag vill kunna förlåta allt som händer, men ibland blir det för mycket. 
Jag är absolut inte världens bästa människa, men jag blir förlåten många gånger för det jag gjort. Men det kommer komma en dag då någon inte vill ge mig en chans mer. 
 
//Tillit är det något av det viktigaste som finns, vad skulle detta vara för värld om man inte kunde hitta tillit hos någon? 

///Fick höra att det är menat att vi ska vara tillsammans, dela livet du och jag. 

I should have seen this coming, I should have starting running a long, long time ago.

B; Minnerna kommer alltid av lycka ligga nära inpå. Vi hade vår tid, en fjärde gång.

Blir så arg, så förbannad och arg på allt! När fan föll mitt liv i bitar? 
Jag tror inte på att en person kan ändras på en natt. Det är inte denna person jag är ledsen över att förlora för denna vill jag inte ha i mitt liv, han som sårar mig så hårt och kallt efter allt som hänt och när vi haft det helt underbart.
Han som inte känner någon skuld och bara ljuger så fort han får chansen. 
Jag känner DIG, jag vet hur du funkar i nästan alla lägen när jag haft kontakt och träffat dig nästan 360 dagar nu, och känt dig i tre år. Du kan bättre än detta. Men nu lägger jag ner min tid och ork på dig, för du bara drygar tillbaka och försöker göra mig svartsjuk, eller vad det är. Du är inte längre värd min tid när du är såhär.

Allt är en enda stor fet fasad av rädsla. 

utdrag: 2011-11-05

Där kärlek och hat går hand i hand, sitter jag och bara saknar dig. Nu är allt sagt och gjort...


**Jag vet hur jag vill ha det, jag vet det tack vare mina drömmar. Drömmarna som inte är realistiska. man får en förfalskad bild av det hela och blir besviken när man inser att allt är hopplöst.
Man kollar på sig själv och frågar om man är nöjd med den man är, man blir osäker och frågar andra: de ger mig svar att jag självklart ska vara det, för att den personen har allting.
men hur ska jag kunna det när jag inte dög för dig. då kan jag ju inte ha det där.
Jag får helt enkelt vänta, vänta in tiden då någon kommer och tar ut mig ur denna lilla låda som jag är instängd i, ge mig något tecken på att detta är ödet, att detta var menat att hända...

NU: 
Inser att det har hänt mycket sen jag skrev det. Efter några månader kom han in i mitt liv igen, räddade mig. Jag fick se och vara med om en riktigt romans. Hur det verkligen känns att älska och vara älskad på riktigt. Nu är jag och stampar exakt samma ställe. Känne rigen mig i mig själv.
Det som inte har förändrats är väll synen på mig själv. För jag är absolut inte nöjd med den jag är, men jag försöker vara mig själv igen och hoppas att det räcker till. 
Allt som händer har en mening...
 
 

Jag tyckte jag hade det jag önskade men jag letade efter nått mer, men det är nu när jag förlorat dig jag inser att jag verkligen hade allt & så mycket mer!


B; sakmöbleratom i mitt rum! 

Det händer så mycket nu men jag har nog aldrig känt att tiden går långsammare. Det känns som att jag står och stampar på samma ställe. Vill inget annat än att släppa saker, men dessa saker och människor är de jag bryr mig mest om. 
Trots dessa sårbara tider hittar jag tillbaka till vänner som jag så länge saknat, men jag absolut ingen aning om varför jag slutade hålla kontakten med många av dom. 

/Vill bara kunna äta en hel val, eller mat i den mängden iallafall. Kunna frossa i mig en helt vanlig portion med mat. Men kroppen har ställt in sig på att må illa hela tiden. Jag vet varför detta är så, men jag kan inte göra nått åt problemet mer än att hoppas att det går över och inte blir värre. 

/jag saknar dig.
Letar efter nått att säga som kan rädda allt, något mer än det jag redan sagt. 
Snälla bli min igen, ja låt det va som i en film...

Men ärligheten, respekten, kärleken bara dog...


B; Kinan (& ICA) med brudarna! 
 
Haft en galen men till största delen bra dag!
Träffade min saknade Adina, sedan min saknade kusin och fikade. Därefter traskade jag ner till Max & Sara!
Sedan vidare till Amanda och sedan till Kinan & käkade med mina finfina vänner! 
Åkte senare lite bil och fick vara DJ, och jag låste in mig och Denise på en toa. Men som tur var kom Lisa och räddade oss! 
Helt underbart att jag har alla er! Tack för allt mina vänner! 


//Att se dig sådär gör att mitt hjärta brister. Du är inte den jag en gång älskade, och fortfarande gör. Den personen börjar försvinna. Det hela börjar likna en repris bara att känslorna och dramatiken är större.
Att se in i dina ögon och inte se den där blicken längre gör att jag förstår. För du kollade inte på mig som du gjort under vår tid. Tänk på att ALLT jag gjort nu har jag gjort för jag bryr mig om dig, kom ihåg det nästa gång. Livet går vidare så småningom och likaså kärleken. Men jag tror på dig, jag vet att du kan. För jag kommer alltid älska dig och du kommer alltid ha en stor, speciell plats i mitt hjärta som ingen kommer förstå! 

Ärlighet, respekt & kärlek!

RSS 2.0