Man måste dö några gånger innan man kan leva

 
På senare tid har alla känslor varit "all over the place". Både bra och dåliga. 
Jag har haft så mycket jag velat skriva men efter hundratals ord har det ändå bara blivit utkast.
Däremot insåg jag att jag skrivit väldigt flitigt på twitter, sånt som bara faller in i tankarna och som jag sen skriver ner. Så trots min skrivförlamning här har jag ändå lyckats få ner ganska mycket på andra ställen...

"Kollar igenom gamla bilder från de stunder då jag var lyckligare än någonsin. Ler åt dom för jag vet att jag kommer få känna så igen!"
"Vad vet du om hur hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva"
"Kvällens sjukaste mening: Jag saknar att ha din mjuka trumpet i min bastuba"
"Det där äkta skrattet som jag saknat"
"jag vill här ifrån. Ifrån den här jävla skithålan där 80% av alla bara hittar på jävla mycket skitsnack!"
"Okej bara så ni vet, JAG SKA SE HÅKAN I GBG MED STUDENTMÖSSAN PÅ!!!"
"Idag gick jag upp och tänkte "Idag är jag en vinnare!""
"Alla ser det förutom vi. Som det alltid varit. Vad håller vi på med?"
"If you really love that person, learn to wait. Maybe you're not meant to be together today but in the future"
"Jag vill bara hålla om dig & ta bort all den smärta du känner. Istället ger jag upp & lämnar dig"
"Jag minns min första skoldag i ettan som om det vore igår. Och nu är det 150 dagar tills jag tar studenten och ett nytt kapitel börjar i mitt liv!"
"När en person känner dig så bra att hen alltid vet vad som inte är bra utan att man behöver säga ett ord och hen vet precis vad man tänker" - "Då känner man någon riktigt bra!"
"Okej, det är alltså strömavbrott. Det är -10 ute, jag är sjuk, jag är hemma själv och jag måste elda...detta suger"
"Min bror snart 2 år kommer in dagligen på mitt rum för att mysa, det säger inte syrran nej till"
"Mina vänner får göra vad de vill för mig, bara de mår bra. Jag vill gärna ha det tillbaka, utan att alla ska styra mina val"
"Insåg att 2010 var det år då jag skapade flera underbara vänskaper. Det är sjukt att det är fyra år sedan."
"Det där med att jag sväller upp som en michelin varje gång jag äter nåt..."



Say something i'm giving up on you

 

Allt blir så mycket svårare när man väl får välja och bestämma helt själv

 
Då var det dags. Dags att ta en ordentlig titt på utbildningar och jobb och ta en funderare på vad jag vill göra i höst och resten av mitt liv. 
För mig just nu är valet inte så svårt när det gäller hösten, jag ska jobba. Jag är alldeles för skoltrött för att kunna plugga vidare direkt. Men trots det ska jag söka nu iallafall. För att se om jag kommer in. Sedan finns det korta utbildningar man kan göra, jag är till exempel sugen på att gå bartenderkurs. Antingen i Miami eller Mallorca. Sedan ska jag åka tillbaka till mitt älskade Paris. Men allra först ska jag göra det som är bland det svåraste som finns. Skriva CV och personligt brev och sedan söka sommarjobb. Önska mig lycka till. 
Jag har framtiden vid mina fötter

∞ Perfekt avslut med en perfekt början ∞

 
B; Sämsta bildkvalitén.

Jag hade inte varit pepp på nyår på flera månader och dagen började inte bra men ju mer klockan närmade sig kväll började även mitt hjärta slå lite extra. Blev bjuden på trerätters hos Amanda med Lisa och Nellie. Efter en stund kom fler tjejer på besök och Amanda och jag drog oss sedan vidare till andra superhärliga människor.
Efter mycket skratt, partyhattar, dansande och pipor var det sedan dags att pallra sig ner till torget där jag träffade nästan alla de människor som ändå gjorde mitt 2013 till ett bra år. Precis innan tolvlaget sprang jag på Denise, Sandra och Annie och vi räknade ner. Mina ögon fylldes med tårar, 2013 var äntligen över, det var verkligen över. Spang iväg för att hitta Kelly och sjöng för födelsedagsbarnet. Sprang på mer härliga människor och sedan smet jag iväg. Där jag ville avsluta 2013 på riktigt och börja mitt 2014. På bästa sätt! 

Nu är det 2014, jag börjar med att jag tar mitt körkort snart, vi ska på studentkryssning, sen är det bal, jag och världens bästa Annie ska på Håkans enda konsert, vi tar studenten och som grädden på moset åker jag och mina två äldsta vänner till Köpenhamn för att kolla på One direction. Förstår ni hur mycket jag längtar? 
Än är det mycket arbete kvar i skolan, det kommer inte vara lätt. Men jag ser ett slut nu, jag är snart där! 
 

2013 - Det kommer aldrig vara över för mig!

Januari
Månaden då det mesta flöt på och känslorna bubblade. Då jag försökte bryta mig loss från något jag inte längre ville infinna mig i. 
Ur dagboken 31/1: När det uppstår tvister och hjärtat brister.
 
Februari
Månaden då hjärtat gick i två. Allt blev kaos, hat, ilska, sorg skapades. Som tur var hade jag mina underbara vänner vid min sida som kunde hjälpa mig klara dagarna. Akutbesök på sjukhus, spenderade mina dagar framför One tree hill och då all lycka tog en vändning. Ner mot botten. 
Ur dagboken 22/2: Ikväll och föralltid tackar jag alla underbara människor som ger mig sådana underbara stunder att minnas i resten av mitt liv! 




Mars
Månaden då ångesten bara sköljde sig över mig. Men även den månaden då jag började inse vilka underbara vänner jag har i min närhet! Jag började klättra uppåt och jag log och kvävde mina känslor ju längre månaden gick mot sitt slut. 
Ur dagboken 6/3: Vad ska vi göra med vår tro? Vad ska vi göra med vårt hopp? Vad ska vi göra med vår kärlek som blöder? 
 


April
Det var faktiskt då väldigt mycket vände. Jag hade några sjukt jäktiska dagar. Träffade en av mina bästa vänner på en väldigt jobbig dag full med minnen och tack vare henne klarade jag den, åkte med Joel till Linkan och sökte till idol (för skojs skull), jag fick träffa min största förebild och krama honom, åkte med min bästa vän till Stockholm och kollade på Justin och det var sjuka dagar då gatorna var fyllda av Beliebers och till sist hade jag en otroligt bra valborg.
Ur dagboken 22/4: Det var inte förrän efteråt när jag sa "Jag har träffat Håkan" som jag bröt ihop på riktigt.
28/4: Om jag vänder om nu får jag aldrig se om vingarna bär.



Maj
Månaden då kärlek kom tillbaka. Då sanningen äntligen kom fram. Då jag faktiskt kände på riktigt att jag mådde bra igen. Då jag gick tillbaka till det gamla, men det som kändes nytt och gav mig trygghet. Då det även vaknades bal för 94:orna och jag fick äran att vara på plats och fota alla fina. 
Ur dagboken 19/5: Befinna mig i en soffa en hel natt och bara stirra och prata, prata om allt mellan himmel och jord. Jag är påväg att hitta mig själv igen. Jag är påväg att hitta så mycket mer än det! 



Juni
Då kärleken bara sprudlade och jag fick lära mig om hur det är med långdistansförhållande. Jag satt i kyrkan med tårar i ögonen för att jag hade klarat tvåan och det bästa av allt, jag och Annie stod nästan längst fram på Håkan i Slottskogsvallen. Den konserten som alla säger var den bästa han någonsin gjort! Många av mina fina vänner tog studenten och jag blev hembjuden till Adina för att specifikt fira hennes student. 
Ur dagboken 11/6: Men den bästa och mest underbara kommer jag knappt se under lovet, men som han själv säger "Vi tar oss igenom det med älskling!".



Juli
Mitt i sommaren och jag jobbade arslet av mig. Men mitt i all jobbande åkte jag iväg med båda mina familjer. Till mina favoritplatser, på västkusten. Jag bara saknade min andra hälft men den hälften kom med världens bästa överraskning och mitt hjärta var uppe i rus.
Ur dagboken 1/7: Samma människor, samma lägenhet, samma hus, samma kärlek, samma skratt, samma säng, samma älskade pojkvän. Samma sjukt olika individer som fortfarande älskar varandra efter över ett år. 
Men en helt annan vardag som vi får lära och anpassa oss till.



Augusti
Då jag gjorde ett stort val. Ett som jag i efterhand ångrar men försöker leva med. Det var månaden då jag kände att jag behövde ta till med hjälp för att kunna bli bra igen, jag kunde inte klara det själv. Till min stora förvåning gick allt otroligt fort och hjälpen kom. Hade nog världens bästa helg med mina underbara tjejer utanför Viken och bara stortrivdes! Samtidigt pågick världens största krig mellan min hjärna och mitt hjärta.
Ur daboken 14/8: Men inget står skrivet i sten, vilket är viktigt för många att veta. Äver för oss.


September
Jag köpte min nya mobil, gjorde saker med mina vänner, kämpade i skolan och kämpade även att ens kunna vara. Åkte till Stockholm i några dagar med världens bästa klass och tittade på "känn ingen sorg" med Johanna. Sanningen började smyga tillbaka och jag försökte stå emot. 
Ur dagboken 12/9: Jag har det riktigt bra som får dela mina dagar med dessa människor och mina andra vänner. Speciellt nu när stödet behövs lite extra och då jag sätter ner foten eller ska försöka åtgärda det som inte är som det riktigt ska. Är lite rädd, men det kanske är naturligt att vara det? 

 
Oktober
Trots smärta i kroppen var eviga dag började jag sakta må bra igen. Stundvis. Tack vare den person som känner mig bäst, min bästa vän. Alla de timmar av samtal så kunde jag le igen, för att jag var glad, tack vare honom. 
Månaden då jag fyllde 18 och bara hade underbara tider med mina vänner. Då jag gjorde min första tatuering med det ord som hjälpt mig genom mina mörkaste stunder i livet. Men mitt under min 18onde födelsedag förlorade vi en familjemedlem. 
Ur dagboken 10/6: Vill se tillbaka på mitt liv och vara stolt för att jag gav allt och följde MITT hjärta, ingen kan ta det ifrån mig!
23/6: Livets resa är inte rak, det är den krokigaste väg man passerar. Man måste bara lära sig att acceptera det och komma ihåg att det kommer bli bra. 
Förlora aldrig hoppet! 


November
En kämpig första vecka i november. Då jag försökte komma till insikt om varför jag mått som jag gjort. Så jag pendlade till Kalmar varje dag den veckan. Då mina två bästa vänner fanns där för mig hela veckan. Då jag fick veta att en av dom hade blivit Vimmerbys luciakandidat och jag var så lycklig för hennes skull. Då min andra bästa vän skulle komma till Vimmerby och jag hade världens finaste dygn med han. Jag hade även stadskörning och halkan i slutet av månaden vilket var sjukt kul och jag överträffade mig själv med att jag var så lugn när jag körde. Åker till Mässhallarna i stockholm på SACO och kollar utbildningar och tankarna om framtiden bara flödar. 
Ur dagboken 10/11: Förvirrad, stressad, stunder då jag svävar på moln, samtal som öppnar så mycket för mig, stunder då jag känner känslan av att vara kär och frågor om framtiden som svävar omkring i mitt huvud. 

December
Det där med att sväva lite på molnen fortsätter och min kropp börjar jobba med mig igen. Jag spräcker min skärm på mobilen. Klarar höstterminen i trean. Har en jättefin julafton med familjen och en galen juldag på mässhallarna som slutade på allra bästa sätt. Mellandagar spenderades som vimmerbybo och hundvakt och jag kunde träffa mina favoriter mer när vi nu var så tillgägnliga för varandra. Det bästa måste varit när jag får beskedet om att jag ska få åka på Håkans ända konsert 2014!
Ur dagboken 27/12: Tryggheten, den är tillbaka. Även att den kanske inte kommer vara länge till. Jag är trött på att försöka förutspå min framtid och jag vill bara leva i nuet! 
 

Trots alla motgångar har jag ändå haft många fina stunder under årets gång. 
Motgångarna är inte över men jag ska ta mig igenom dom. Ur alla motgångar växer man sig starkare. 
Kan inte påstå att 2013 varit ett bra år, men det betyder bara attt 2014 inte kan bli nått annat än bättre! 

RSS 2.0