Me for you, you for me, it was us against them all.
But slowly it came to me, what was underneath it all...

b; En bok jag köpte för 15:-, ring jag fick av Elin och mina fina shorts jag längtar att använda på sommaren!

Smärta var gång jag andas, smärta i bröstet. Andas med tunga tag och försöker att inte hosta.
Jag klagar lite för mycket men om man inte har haft feber på cirkus fem år så kanske det är okej att göra det lite när man nu har fått det. Man ska vara försiktig med vad man önskar sig!

/Like a fool i trusted you, still i'm hopelessly in love!

/mJ

Det där om att leva i nuet och "put the past behind" som alla pratar om,

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig!

B; random nature

27/2
-Bland alla konversationer med nära & kära kollar jag runt på Ikeas hemsida och trycker på "lägg i varukorg" gång på gång, jag kan ju inte ha mitt rum som det ser ut nu!
Lyckan att man har så underbara vänner gör att mitt leende på läpparna håller lite till, att du bryr dig gör det lite bredare. Allt roligt som händer i vår får mitt hjärta att bullta + att jag äntligen fått ett datum för när jag blir syster för tredje gången, och alla minnen från när jag stod där med mina vänner och kollade på björnstammen får mig att bli alldeles, jag finner inga ord! 
låt detta vara i all evighet!

28/2-
Jag känner smärtan för varje liten rörelse jag tar, hur hela kroppen värker och efter varje andetag känner jag hur jag måste hosta. Tog ett par tabletter som visade sig vara 1 grammare och som ändå inte hjälpte. Kan detta bara inte bryta ut nu så jag kan få vara helt frisk och kry? Tycker inte om när man ska prata och rösten bara skär sig såhär på kvällskvisten. Jag hoppas på att morgondagen har ett bättre humör att erbjuda...

trött på era budskap, vet ändå inte vad jag vill.

/mJ

känner du lyckan genom sorgen, jag har inget mer än mina tankar!

När vi lossas på riktigt från hjärtat och drömmen kan vi vakna med tiden...

/Igår var det äntligen dagen jag hade väntat på sen en månad tillbaka, björnstammen på metro, och jag blev absolut inte missnöjd någonstans under hela kvällen! 
Trots all trängsel och slag hit & dit är jag så glad att jag stod där och delade det underbara ögonblicket med mina underbara vänner & 700 andra människor!


B; dålig kvalité med mobilkamera, men ögonblicket förevigades hur eller hur!


//Bad Kelly ta ner denna åt mig och så bäst som hon är gjorde hon det utan problem, och nu hänger den så fint på min vägg :')

///trumma trumma; två hjärtan slår tillsammans men det var fler hjärtan än vad det troddes vara, trots förnekelsen är det en besvikelse. Jag kommer aldrig få något så fint vid min sida.

/mJ

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

"längtar efter något som kan rädda mig"
B; Hos Elin

Tog mitt mod till fånga och tog bussen till Elin där jag spenaderade min fredag, vilket var välbehövligt! 
Vill bara berätta om att vi bakade någon jättegod vit choklad/citron-mousse, mums! Den nya traditionen?
Imorn ska jag drunkna i läxor och skolarbeten som jag har skjutit bort från mina fötter hela veckan, jag måste även ta tag i sånt som inte är roligt också.
Men efter allt det tråkiga ska jag trängas med cirkus 700 pers och äntligen få kolla på Björnstammen! 
Önska mig lycka till om att kvällen kommer bli så bra som möjligt och att allt inte blir en ända röra!

/Jag lovar att va' stark!
/mJ



Det är mörkt och kallt hos mig, men du har sånt som gör det ljust igen!


B; tordag.

En jättehärlig torsdag må jag säga!
Först tog jag en lunch med Jennie, träffade mikka en snabbis, åkte till Adina och sedan fick jag med mig en gäst som hade med sig en väldigt bra film, så det blev filmmys på mitt rum, Såntdär som man bara älskar!
Tycker att allt är vädigt bra just nu ,trots känslomässiga tankestunder, och de senaste dagarna har min lycka bara sprudlat riktigt mycket! Härligt!
Imorn tar jag äntligen bussen till min finfina Elin och blir kvar över dagen.

/those days you miss; i'm not that person you used to know anymore
// Känslorna är för många och för osäkra just nu, jag känner skam för det förflutna och rädslan att göra om samma misstag, man lär sig med tiden, och jag tror att jag är på god väg trots krokiga väger dit! 

/mJ

Det känns som känslor och panik har tagit över mitt liv!


B; Random

Idag försvann min tandställning, men nu känns det jättekonstigt, men jag är jätteglad iallafall!
Fick två tider till tandläkaren så mellan åkte jag och mormor till hennes syster och hälsade på. 
Vi gick även in i en liten mysig keramik-affär där de hade massa fina saker, jag fick med mig ett jättefint smyckesskrin och två ljuslyktor hem. 
Imorn ska jag först äta lunch med Jennie, sen träffa Adina och sedan åker jag hem till Elin! En helt underbar dag med andra ord!
/Nu blev det en såndär underbar kväll man inte kan sluta le inombords, Helt sjukt.
Det är sånnahär stunder jag drömmer mig bort och tänker omöjliga tankar sådant som aldrig kommer bli verklighet, 
//Nu har Björnstammen äntligen släppt sitt album som jag väntat i flera månader på! det ända jobbiga är att mina 10h snart är slut...Den ena låten som tog mig med storm är; Mörkt kallt ljus!

/mJ



Ärlighet, respekt & kärlek; när allt är som bäst!


b; tjejkväll hos Amanda! 

Igår hämtade jag Annie och tog med henne hem till stora Djursdala där vi endast tog det lugnt och det kändes verkligen att vi hade sportlov! Men sedan tog vi tag i mitt hår och gjorde lite slingor här och var.
På kvällen åkte jag till Amanda igen och hade spel/tjejkväll med henne, Kelly, Sofia och Vicci!
Det är vad jag kallar Helt underbart!
Idag har jag äntligen fått sova hur länge jag vill, och jag har suttit i två timmar och försökt börja på min egenpåhittade Fairy tale...Vart är min fantasi när jag behöver den som mest?!
Ikväll ska jag åka till mormor och morfar och sova hos dom, vilket ska bli så himla bra! Men innan det hörde jag något om att pappa skulle komma hem med Gullringens semlor denna härliga fettisdag! 

/kan någon förklara vad det är du vill uppnå med det du gör, Jag hamnade i dunkla rum där du vägrade följa med och först nu knackar du på min låsta dörr för att kunna ta dig in. Det kändes som att vi var för länge sen för att jag ska kunna öppna och släppa in dig med öppna armar.

// & jag stal något du ändå ville ge mig, jag försökte älska det jag tog, men ärligheten, respekten & kärleken bara dog.

/mJ


Svart, vitt & allt däremellan: vi ser det vi vill se.

"man vet varken ut eller in!" -citat av en väldigt bra vän
/Efter att ha sovit cirkus två timmat tog jag mig en tripp till Ullared med Mikaela, far och Jennie och efter ett antal timmar av bilåkande kom vi fram till drömlandet för pensionärerna! Med några hundra kronor mindre (jag slapp råna pappa, jag fick några hundra av honom iallafall) fick vi gå ut i världens ösregn, var det inte -10 och snöfall nyss?
//Påväg hem fick jag en inbjudan av en Amanda som ville att jag skulle sova hos'na inatt, och efter en promenad runt på Vimmerbys gator gick vi hem till min kära kusin som jag inte har träffat sen jul! 
Idag blev jag väckt av min farbor vid 11:40 (det bådar inte gott att sova så länge) sedan tog jag och familjen en tur till Södra vi för att fira Emelie! Återigen; grattis!

///Imorgon är det måndag och det bästa av allt är att jag har lov, så jag ska äntligen träffa min Annie!
Det känns bra att det är lov och att jag får göra vad jag vill, men jag blir alltid fullbokad såfort jag får ledig tid, jag har svårt att säga nej när jag så gärna vill träffa alla!

//// between the lines of fear and blame, you begin to wonder why you came
try to slip past his defense without granting innocence.

vi ses i mina drömmar, där jag alltid har dig nära!
/mJ

Det hjärta som skulle bli ditt på något vis har nu frusit till is.

På nätterna har jag skingrat så mycket förstånd!

B; Tagen/lånad av Elin.

En ovanlig fredag, Har äntligen fått lov, åt (må låta äckligt) lammgryta, testade på alkoholfritt vin som inte var det godaste jag har druckit, la mig i soffan och kollade "på spåret", somnade innan nio och sitter här på min säng och är bara väldigt trött. Men man måste ju testa någon gång hur det känns att vara pensionär, och nu har jag gjort det och kan med gott samvete återgå till mitt vanliga liv.

Idag kom besked om en tripp till Ullared imorn, väldigt tidigt, och jag sitter och funderar på om jag ska råna pappa eftersom jag måste inhandla lite saker med pengarna jag inte har. 
Tror jag ska sätta mig framför spegeln och träna på mitt "sad face" och när jag tränat klart ska jag och min kissemiss sova och bråka om vem som ska ha störst plats i sängen, när vi är klara ska jag drömma om att det är sommar!
Ha ett underbart lov allihopa och passa på att göra allt skojjigt och tokigt ni velat göra!

Idag fyller även Amanda 17 år, Mängder med grattiskramar till henne! 
/mJ

I februari var det bottenfryst i Mälaren!

Ensam, kall, trött, kär, lycklig, arg, längtande och i allra högsta grad levande.// Lars Winnerbäck
B; mälaren.

Bara för att jag åkte till pappa redan idag har det känts som fredag hela dagen, men måste vänta en natt till.
Sedan har jag äntligen lov vilket jag och resten av alla människor som har lov nästa vecka verkligen behöver!
Har gått och fått något virus i halsen och det är ju allt annat än skönt, men jag får ta det lite lugnt med pratandet tills vidare. 
Angående mitt inlägg från igår, det var något jag hade tänkt på väldigt länge och pratat mycket om på sista tiden, och jag tycker det är så sjukt att människor är så himla besatta, varför inte bara fokusera på att må bra istället?
Tillbaka till det roliga; jag är lycklig som har det bästa människorna runtomkring mig! 

En tillbakablick; Du får leva med det resten av ditt liv. Du vet vad jag känner, jag vet att du hör!

/mJ

Det där om att accepteras för den man är...


Jag är inte vackrast, jag är inte snällast. jag har inte det finaste leendet, eller finaste ansiktet.
Jag har heller inte det där svallande långa håret som jag trånar efter.
jag är inte bäst på allt, jag är inte roligast, jag klär mig inte alltid fint, jag har inte en perfekt kropp eller perfekt hy.
Jag säger inte alltid rätt saker. Jag gör inte alltid de rätta valen här i livet.
Hela livet har jag hört saker om mitt utseende eller att jag är si eller så. men vem har inte det? Jag har låtit alla ord om hur jag är sjunka in i min hjärna och det har blivit att jag har tänkt på det så mycket att jag nästan har blivit besatt av att försöka vara fin, men nu tänker jag; vad gör de? ingen är perfekt och det är så det är, var glad för att du är unik. det finns ingen mer som du!

Det spelar ingen roll om du är, kort, lång, tjock, har stor näsa, små bröst, så kallade feta lår eller konstigt hår. man borde accepteras för den man är och inte den alla vill man ska vara.

Pågrund av att jag har umgåts och varit med människor folk inte tycker om är det min förbannelse efteråt, i flera år. Då är jag helt plötsligt så som den personen är. Snälla kolla på insidan innan ni dömer någon, jag menar bara inte om mig, alla!
allt skulle vara så mycket bättre!
vi är alla så sjukt besatta av perfektion, om man inte ser bra ut accepteras man inte i alla kretsar.

Jag må inte vara perfekt, men jag är iallafall mig själv. det tycker jag är huvudsaken och något som ALLA borde tänka på innan de tycker och tänker något.

förövrigt; tröjan du hatar ♥
/mJ

But I thought this wouldn't hurt a lot I guess not...


måndag och början på en väldigt lugn och härlig vecka!

Imorn är det alla ♥ dag igen, och jag är lika ensam som på alla andra år, när det gäller killar vill säga.
annars ska jag fira med mina flickor! Fick jätte fina rosor av Mikaela förut! 
Men nu ska jag ta mig en tupplur och se vad den i vanliga fall tråkiga & långa tisdagen har att erbjuda.
Lyssnar på de människor som får mig att bli helt varm inuti, det som bara en person har fått mig att känna innan. det är som om jag är hos dig igen.

Mina vänner är det bästa jag har! Älskar er! ♥

Socker & kärlek!
/mJ

Jag har för dålig fantasi för att hitta på någon såndär bra rubrik till en sådanhära händelselös dag

men jag säger ändå; we found love in a hopeless place!


Söndag;
En söndag då man inte gjort så mycket men ändå hunnit med massa saker! 

sista veckan innan lovet väntar på mig, imorn har jag matteprov, sedan är det ganska lugnt till efter lovet.
det bästa av allt; 10 dagar kvar tills jag får äta vad jag vill!!!
/mJ


När du kliver in i rummet är det nått som pirrar till

Jag har varit död den här veckan, död i sinnet men någorlunda levande utanpå. därav dålig uppdatering


På de tråkiga lektionerna sitter jag och tittar ut genom fönstret och ser alla svartklädda människor som kommer ut från kyrkogården, de har förlorat någon som står dem nära. Dessa människor kan aldrig se deras anhöriga i ögonen igen...När någon inte klarar av att lura döden är det jobbigaste som finns, tre år har gått men jag saknar sig lika mycket fortfarande!
Jag har förlorat många fler viktiga människor, men sådana jag kan få tillbaka bara jag kämpar:
Jag förlorade dig men ser dig varje dag och blir påmind om vad vi hade.


Lillebror på sin födelsedag; han blev hur glad som helst när han öppnade sin lilla paket och insåg att han skulle få se Star Wars i 3D. Detta är vad vi kallar äkta lycka!



En vecka med allt möjligt, lugn, stress, härliga stunder, agressiva stunder... ja, allt möjligt helt enkelt.
Plugg börjar ta fart igen men jag hittar inte längre insperationen att lära mig allt. Det tar stopp.
Fredag spenderades med mina tjejer, och massa annat folk. Kan ju bara säga att jag hade det jättekul!
på lördan firade vi lillebror med andra i släkten och sedan kollade jag på nattfotbollen. 
söndag: har ingen aning om vad som kommer hända men låt mig sova lite så får vi se! 
Kanske kommer det hända något riktigt bra!!!


när du kliver in i rummet är det nått som pirrar till
när jag ser i dina ögon finns det inget annat till

I'm in Love
/mJ

Det kändes som det var igår samtalet från mor kom...


...men det är det inte, det är exakt 6 år sedan jag satt i soffan och åt middag med pappa och samtalet kom...
Jag hade fått en lillebror!
Lyckan när man får någon så underbar i sitt liv är oslagbar, helt underbar! 

Idag fyller du sex år och börjar F1:an om ett halvår och jag känner ångesten komma, du och Wilma har växt så snabbt, alldeles för snabbt! 
Ett tecken på att vi bara blir äldre och äldre och verkligen måste ta vara på varje minut vi kan få ha tillsammans!

Älskar dig lillebror och grattis på din dag! ♥

Pga. komplikationer med blogg.se kunde jag inte lägga ut detta igår när det egentligen var hans födelsedag men idag gick det!:

/Din syster!

jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Pics; Min söta kusin Matilda!

En helg med många upp&ner gångar. Kollade på nattinnebandy i fredags med mina tjejer och Robin, igår var jag på stan och fika med farbror och hans tjej och idag har jag varit i Södra Vi och hälsat på andra farbor, hans tjej och min gosfia till kusin! Helt underbart och jag har inte pluggat en ända minut! (ångest imorn!)
Imorn kör vi på en ny vecka som förhoppningsvis kommer bli mer än bra! 

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt, jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt!

Jag vill ha en sista chans så jag säger rakt ut
Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut!
/mJ

Du får gärna komma hit och skrämma mörkret och ge mitt liv en mening igen'

pics: min lördag 4/2-2012, fast jag och far tog en tripp in till stan för att träffa Andreas och Maria!

En kall vinterdag och jag känner mig lite upp&ner, Lyssnar på Kents underbara toner och drömmer mig bort; den där sommaren då jag var uppsnärjd i den blåa himlen, då jag gick barfota på stranden och då vi höll varann i hand. Vi gick mellan småhus och sten, såg på när solen sakta sjönk ner i horrisonten.
Jag vaknar upp och befinner mig i februari, en kall vinterdag då snön faller ner.
Det som lämnats kvar är minnen.

Ska försöka skingra tankarna genom att kolla på Gossip girl och nyaste avsnittet av Vampire Diaries, bara för att komma bort från verkligheten för en stund. 
Vill verkligen skriva om hur underbart mitt liv är, hur lycklig jag är att det snart är lov, hur kul jag hade det igår med mina bästa vänner. men det är svårt för det som gör ont tar större plats. 
Allting försvinner sakta för varje sekund som går, jag förstörde allt, jag gjorde det igen,
Man inser inte vad man har förrän man förlorar det!

/mJ

Så får du tro vad du tror, du vet vart jag bor
Du får gärna komma hit och skrämma mörkret !

Snälla, ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade du...

för mycket känslor, för lite mod att berätta dem.

NEJ; NEJ; Nej...
Kära fredag, jag älskar dig för att du kommer snart, att du låter mig få pusta ut och andas i tre dagar.
För att sedan ta nya tag och hoppa över klippan igen.

varför ska jag ALLTID förstöra allting när det är så bra?!
/mJ

I had to find you: Tell you I need you

Tell me you love me come back and haunt me and I rush to the start
bilder; min onsdag!

jag blickar ut mot snön som faller och tar tillbaka blicken i min bok, någon berättelse om kärlek. En tjej som inte kan få den hon älskar. Någon hon har delat sitt liv med i tre år ångrar sig helt plötsligt och tycker att han är för gammal för henne. En tragisk men bra bok.
Tog även tillfället i akt och satte in lite foton i mitt album från 2010, vilka lustiga men härliga tider det var. Allting som hände kom som en chock, allting som man inte räknat med hände. Men nu är det två år sen och det som hände hände.

Att inte ha varit ute på två dygn får mig att dra igång tankar jag egentligen inte ska, men tända ljus, samtal med vänner och bara sitta i sängen med massa filtar, kuddar och mina gosedjur som jag alltid haft får mig att känna mig trygg. Men imorn ska jag återgå till allvaret och ut från mitt trygga hem, imorn ska jag tillbaka till skolan.

"Tears stream down your face when you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
and I will try to fix you!"

/mJ

RSS 2.0